סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגת שוקולד טבעונית עשירה

מתכון לעוגה בקוטר 20-22
מצרכים
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה טבעונית
  • 350 גרם חלב סויה
  • 130 גרם סוכר
  • 120 גרם רסק תפוחים או מעדן וניל
  • 2 כפיות חומץ
  • 220 גרם קמח לבן
  • 15 גרם אבקת אפייה
  • 30 גרם אבקת קקאו
  • רבע כפית מלח
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לתכנית טורבו על 170 מעלות.
  2. מחממים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
  3. מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח וממשיכים לערבב עם המטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים למשך 35-40 דקות. שימו לב שהבלילה צריכה להיות עדיין רכה יחסית וכשבודקים עם שיפוד הוא צריך לצאת עם פירורים לחים ולא יבש לגמרי! העוגה צריכה להשאר פאדג'ית במרכז
  6. אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים עליה אבקת קקאו או אבקת סוכר.
אופן אחסון
שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים ומחממים מעט לפני ההגשה.
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור לתכנית טורבו על 170 מעלות.
  2. מחממים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
  3. מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים.
  4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח וממשיכים לערבב עם המטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  5. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים למשך 35-40 דקות. שימו לב שהבלילה צריכה להיות עדיין רכה יחסית וכשבודקים עם שיפוד הוא צריך לצאת עם פירורים לחים ולא יבש לגמרי! העוגה צריכה להשאר פאדג'ית במרכז
  6. אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים עליה אבקת קקאו או אבקת סוכר.
אופן אחסון
שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים ומחממים מעט לפני ההגשה.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן