עוגת שוקולד טבעונית
- 30-45 דק'
- 35 דק'
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
ממיסים במיקרו את השוקולד, חלב, סוכר וקקאו. מוסיפים רסק תפוחים ושמן ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבירים לתבנית משומנת ולאפייה על 170 מעלות בתוכנית טורבו בתנור שחומם מראש. משך הזמן תלוי בגודל התבנית (משאירים לפחות 35 דקות בלי לפתוח את התנור ואז בודקים עם שיפוד)
לגנאש: להמיר ביחד במיקרו שוקולד ושמנת ולצקת על העוגה החמה. לקשט בסוכריות
ממיסים במיקרו את השוקולד, חלב, סוכר וקקאו. מוסיפים רסק תפוחים ושמן ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבירים לתבנית משומנת ולאפייה על 170 מעלות בתוכנית טורבו בתנור שחומם מראש. משך הזמן תלוי בגודל התבנית (משאירים לפחות 35 דקות בלי לפתוח את התנור ואז בודקים עם שיפוד)
לגנאש: להמיר ביחד במיקרו שוקולד ושמנת ולצקת על העוגה החמה. לקשט בסוכריות
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח