סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגת תפוז קוקוס טבעונית

כמות לתבנית קוגלהוף קוטר 20 / אינגלישקייק ברזל גדולה
מצרכים:
  • 480 גרם מיץ תפוזים
  • 160 גרם שמן
  • 160 גרם סוכר חום בהיר
  • קורט מלח
  • 160 גרם קוקוס טחון
  • 400 גרם קמח  
  • 20 גרם אבקת אפייה
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
2. מערבבים מיץ תפוזים ושמן עם מטרפה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד לאיחוד
3. משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה
4. אופים כ 40-50 דקות עד שבודקים עם שיפוד והוא יוצא עם פירורים לחים

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו
2. מערבבים מיץ תפוזים ושמן עם מטרפה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד לאיחוד
3. משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה
4. אופים כ 40-50 דקות עד שבודקים עם שיפוד והוא יוצא עם פירורים לחים

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן