סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

פאד קפאו טבעוני

כמות ל 3 מנות
מצרכים
  • 300 גרם 'בשר' טחון טבעוני
  • 3-4 שיני שום קצוצות
  • 1/2 פלפל אדום חריף קצוץ ( אפשר יותר או פחות בהתאם להעדפה)
  • עלים מצרור בזיליקום תאילנדי קטן (או בזיליקום רגיל אם אין לכם)
  • 2 כפות שמן זית / קנולה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן
  • כפית שמן שומשום
  • כוס אורז יסמין / בסמטי
הוראות הכנה
  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים כחצי דקה את השום והפלפל החריף
  2. מוסיפים את ה'בשר' הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה.
  3. מוסיפים סויה, סילאן ושמן שומשום ומערבבים.
  4. מוסיפים בזיליקום, מערבבים ומכבים את האש.
  5. מכינים אורז לפי הוראות ההכנה.
  6. מגישים עם פרוסות של פלפל אדום חריף ופרוסות מלפפון.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים כחצי דקה את השום והפלפל החריף
  2. מוסיפים את ה'בשר' הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה.
  3. מוסיפים סויה, סילאן ושמן שומשום ומערבבים.
  4. מוסיפים בזיליקום, מערבבים ומכבים את האש.
  5. מכינים אורז לפי הוראות ההכנה.
  6. מגישים עם פרוסות של פלפל אדום חריף ופרוסות מלפפון.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן