6409fc45659553a0e67d38b0_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.11

פבלובה טבעונית

כמות ל 12 פבלובות אישיות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לפבלובה:
  • 300 גרם מי חומוס שצמצמנו ל 150 גרם
  • 200 גרם סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • קורט מלח
לרוטב פירות יער:
  • 200 גרם פירות יער קפואים
  • 2 כפות סוכר
לקרם וניל:
  • 600 גרם קרם קוקוס קר (רק החלק הלבן) או 500 גרם שמנת טבעונית
  • 400 גרם גבינה טבעונית למריחה
  • 120 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • 2 כפיות מחית / תמצית וניל
הוראות הכנה

1. שוקלים בסיר 300 גרם מי חומוס ומבשלים על אש בינונית עד שהם מגיעים למשקל של 150 גרם (מעבירים לקערה על משקל ובודקים את הכמות עד שהיא מגיעה לכמות הרצויה)
2. מעבירים להצטננות של 20 דקות במקרר
3. מקציפים את מי החומוס המצומצמים עם לימון ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבן
4. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב מאוד
5. מזלפים על נייר אפייה עיגולים כמו בסרטון ואופים כשעתיים על 100 מעלות בתכנית טורבו
6. בנתיים מכינים את הקרם: מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עוד כדקה. מעבירים לשקית זילוף.
7. לרוטב פירות היער מבשלים את הפירות עם הסוכר כמה דקות עד שהוא מתחיל מעט להצטמצם ומעבירים לקירור
8. מרכיבים ממש לפני ההגשה

אופן אחסון
6409fc45659553a0e67d38b0_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.11
הוראות הכנה

1. שוקלים בסיר 300 גרם מי חומוס ומבשלים על אש בינונית עד שהם מגיעים למשקל של 150 גרם (מעבירים לקערה על משקל ובודקים את הכמות עד שהיא מגיעה לכמות הרצויה)
2. מעבירים להצטננות של 20 דקות במקרר
3. מקציפים את מי החומוס המצומצמים עם לימון ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבן
4. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב מאוד
5. מזלפים על נייר אפייה עיגולים כמו בסרטון ואופים כשעתיים על 100 מעלות בתכנית טורבו
6. בנתיים מכינים את הקרם: מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עוד כדקה. מעבירים לשקית זילוף.
7. לרוטב פירות היער מבשלים את הפירות עם הסוכר כמה דקות עד שהוא מתחיל מעט להצטמצם ומעבירים לקירור
8. מרכיבים ממש לפני ההגשה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן