פבלובה טבעונית
- 45 דקות
- 40 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. שוקלים בסיר 300 גרם מי חומוס ומבשלים על אש בינונית עד שהם מגיעים למשקל של 150 גרם (מעבירים לקערה על משקל ובודקים את הכמות עד שהיא מגיעה לכמות הרצויה)
2. מעבירים להצטננות של 20 דקות במקרר
3. מקציפים את מי החומוס המצומצמים עם לימון ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבן
4. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב מאוד
5. מזלפים על נייר אפייה עיגולים כמו בסרטון ואופים כשעתיים על 100 מעלות בתכנית טורבו
6. בנתיים מכינים את הקרם: מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עוד כדקה. מעבירים לשקית זילוף.
7. לרוטב פירות היער מבשלים את הפירות עם הסוכר כמה דקות עד שהוא מתחיל מעט להצטמצם ומעבירים לקירור
8. מרכיבים ממש לפני ההגשה
1. שוקלים בסיר 300 גרם מי חומוס ומבשלים על אש בינונית עד שהם מגיעים למשקל של 150 גרם (מעבירים לקערה על משקל ובודקים את הכמות עד שהיא מגיעה לכמות הרצויה)
2. מעבירים להצטננות של 20 דקות במקרר
3. מקציפים את מי החומוס המצומצמים עם לימון ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבן
4. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב מאוד
5. מזלפים על נייר אפייה עיגולים כמו בסרטון ואופים כשעתיים על 100 מעלות בתכנית טורבו
6. בנתיים מכינים את הקרם: מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עוד כדקה. מעבירים לשקית זילוף.
7. לרוטב פירות היער מבשלים את הפירות עם הסוכר כמה דקות עד שהוא מתחיל מעט להצטמצם ומעבירים לקירור
8. מרכיבים ממש לפני ההגשה
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח