תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים
220 גרם סוכר לבן
50 גרם מים
60 גרם חמאה טבעונית קרה
רבע כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח
60 גרם פופקורן נייטרלי מוכן
הוראות הכנה
בסיר עמוק מבשלים סוכר ומים במשך כ 5-8 דקות עד שמתקבל קרמל בצבע זהוב ועמוק. אין צורך לערבב תוך כדי התהליך, רק להשגיח ולנענע את הסיר בעזרת הידיות מדי פעם כדי לוודא שהחום אחיד בכל חלל הסיר.
כשמתקבל צבע קרמלי כהה, מוסיפים חמאה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עם לקקן חסין חום או כף עץ עד שהתערובת אחידה.
מכבים את האש ומוסיפים את הפופקורן. מערבבים טוב עד שכל הפופקורן מצופה.
מעבירים בזריזות למגש או תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מפרידים את הפופקורן לפני שהקרמל מתקשה.
אופן אחסון
את הפופקורן שומרים בקופסא סגורה היטב בטמפרטורת החדר עד שבועיים. אי אפשר לשמור במקרר או במקפיא.
הוראות הכנה
בסיר עמוק מבשלים סוכר ומים במשך כ 5-8 דקות עד שמתקבל קרמל בצבע זהוב ועמוק. אין צורך לערבב תוך כדי התהליך, רק להשגיח ולנענע את הסיר בעזרת הידיות מדי פעם כדי לוודא שהחום אחיד בכל חלל הסיר.
כשמתקבל צבע קרמלי כהה, מוסיפים חמאה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עם לקקן חסין חום או כף עץ עד שהתערובת אחידה.
מכבים את האש ומוסיפים את הפופקורן. מערבבים טוב עד שכל הפופקורן מצופה.
מעבירים בזריזות למגש או תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מפרידים את הפופקורן לפני שהקרמל מתקשה.
אופן אחסון
את הפופקורן שומרים בקופסא סגורה היטב בטמפרטורת החדר עד שבועיים. אי אפשר לשמור במקרר או במקפיא.