60be13cb03b32122648ecc24_WhatsApp-Image-2021-06-07-at-15.35.55

פופקורן מקורמל טבעוני

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 220 גרם סוכר לבן
  • 50 גרם מים
  • 60 גרם חמאה טבעונית קרה
  • רבע כפית אבקת סודה לשתייה
  • רבע כפית מלח
  • 60 גרם פופקורן נייטרלי מוכן
הוראות הכנה
  1. בסיר עמוק מבשלים סוכר ומים במשך כ 5-8 דקות עד שמתקבל קרמל בצבע זהוב ועמוק. אין צורך לערבב תוך כדי התהליך, רק להשגיח ולנענע את הסיר בעזרת הידיות מדי פעם כדי לוודא שהחום אחיד בכל חלל הסיר.
  2. כשמתקבל צבע קרמלי כהה, מוסיפים חמאה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עם לקקן חסין חום או כף עץ עד שהתערובת אחידה.
  3. מכבים את האש ומוסיפים את הפופקורן. מערבבים טוב עד שכל הפופקורן מצופה.
  4. מעבירים בזריזות למגש או תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מפרידים את הפופקורן לפני שהקרמל מתקשה.
אופן אחסון
את הפופקורן שומרים בקופסא סגורה היטב בטמפרטורת החדר עד שבועיים. אי אפשר לשמור במקרר או במקפיא.
60be13cb03b32122648ecc24_WhatsApp-Image-2021-06-07-at-15.35.55
הוראות הכנה
  1. בסיר עמוק מבשלים סוכר ומים במשך כ 5-8 דקות עד שמתקבל קרמל בצבע זהוב ועמוק. אין צורך לערבב תוך כדי התהליך, רק להשגיח ולנענע את הסיר בעזרת הידיות מדי פעם כדי לוודא שהחום אחיד בכל חלל הסיר.
  2. כשמתקבל צבע קרמלי כהה, מוסיפים חמאה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים עם לקקן חסין חום או כף עץ עד שהתערובת אחידה.
  3. מכבים את האש ומוסיפים את הפופקורן. מערבבים טוב עד שכל הפופקורן מצופה.
  4. מעבירים בזריזות למגש או תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מפרידים את הפופקורן לפני שהקרמל מתקשה.
אופן אחסון
את הפופקורן שומרים בקופסא סגורה היטב בטמפרטורת החדר עד שבועיים. אי אפשר לשמור במקרר או במקפיא.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן