פוקצ'אה מתוקה מלוחה
- 30 דקות והתפחה של לילה במקרר
- 25 דקות
- בינוני
1. במיקסר עם וו לישה מתחילים ללוש את כל המרכיבים חוץ מהמלח, על מהירות נמוכה, למשך כ 5 דקות
2. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 5-7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש
3. מעבירים לקערה או קופסאת התפחה.
4. לגרסה המקוצרת: מעבירים ללילה למקרר.
5. לגרסה הארוכה: משאירים שעה וחצי על השיש וכל חצי שעה מקפלים את הבצק כמו בסרטון – קיפול אחד מכל כיוון (סהכ 4 קיפולים), ואז מעבירים ללילה למקרר
6. מוציאים את הבצק ואת הגבינה מהמקרר. מחלקים את הבצק לגודל הרצוי ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי בתבנית שבחרנו. את הגבינה משאירים בנתיים להתרכך על השיש
7. מחממים תנור ל 220 מעלות על תכנית טורבו
8. מזלפים שמן זית על הבצק ויוצרים חורים עם האצבעות.
9. מניחים את הגבינה ומזלפים מעליה דבש טבעוני / מייפל, ומפזרים מלח גס ורוזמרין
10. אופים כ 25 דקות עד שהבצק זהוב מכל הכיוונים
11. מזלפים עוד דבש ומגישים
1. במיקסר עם וו לישה מתחילים ללוש את כל המרכיבים חוץ מהמלח, על מהירות נמוכה, למשך כ 5 דקות
2. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ 5-7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש
3. מעבירים לקערה או קופסאת התפחה.
4. לגרסה המקוצרת: מעבירים ללילה למקרר.
5. לגרסה הארוכה: משאירים שעה וחצי על השיש וכל חצי שעה מקפלים את הבצק כמו בסרטון – קיפול אחד מכל כיוון (סהכ 4 קיפולים), ואז מעבירים ללילה למקרר
6. מוציאים את הבצק ואת הגבינה מהמקרר. מחלקים את הבצק לגודל הרצוי ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי בתבנית שבחרנו. את הגבינה משאירים בנתיים להתרכך על השיש
7. מחממים תנור ל 220 מעלות על תכנית טורבו
8. מזלפים שמן זית על הבצק ויוצרים חורים עם האצבעות.
9. מניחים את הגבינה ומזלפים מעליה דבש טבעוני / מייפל, ומפזרים מלח גס ורוזמרין
10. אופים כ 25 דקות עד שהבצק זהוב מכל הכיוונים
11. מזלפים עוד דבש ומגישים
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח