פוקצה טבעונית עם תאנים ומוצרלה
- שעה עבודה, ו-12 שעות התפחה
- 20 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מתחילים לילה לפני: במיקסר עם וו לישה לשים קמח, שמרים, סוכר ומים לכ 5 דקות.
2. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד כ 5 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק אחיד, רך וגמיש מאוד.
3. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ומכניסים למקרר להתפחה של לילה.
4. בבוקר מוציאים את התבנית לשעה וחצי – שעתיים להתפחה בטמפרטורת החדר.
5. כחצי שעה לפני האפייה מחממים תנור על 250 מעלות בתכנית סטטית.
6. מזלפים על הפוקצ'ה שמן זית בנדיבות, יוצרים גומות עם האצבעות ומקשטים בחלק מהתוספות (שומרים חלק לאחרי האפייה).
7. אופים את הפוקצ'ה כ 20 דקות עד שהיא זהובה מאוד.
8. מקשטים עם שאר התוספות ומגישים עם מטבל של שמן זית ומייפל
1. מתחילים לילה לפני: במיקסר עם וו לישה לשים קמח, שמרים, סוכר ומים לכ 5 דקות.
2. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד כ 5 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק אחיד, רך וגמיש מאוד.
3. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ומכניסים למקרר להתפחה של לילה.
4. בבוקר מוציאים את התבנית לשעה וחצי – שעתיים להתפחה בטמפרטורת החדר.
5. כחצי שעה לפני האפייה מחממים תנור על 250 מעלות בתכנית סטטית.
6. מזלפים על הפוקצ'ה שמן זית בנדיבות, יוצרים גומות עם האצבעות ומקשטים בחלק מהתוספות (שומרים חלק לאחרי האפייה).
7. אופים את הפוקצ'ה כ 20 דקות עד שהיא זהובה מאוד.
8. מקשטים עם שאר התוספות ומגישים עם מטבל של שמן זית ומייפל
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח