64098d9ead41d1bbce1a4eee_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.28

פוקצה טבעונית עם תאנים ומוצרלה

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לבצק:
  • קילו קמח לחם / פיצה
  • 8 גרם שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • 650 גרם מים קרים
  • 20 גרם מלח
  • 30 גרם שמן זית
לטופינג:
  • תאנים חתוכות לרבעים
  • גרעיני רימון
  • גבינת מוצרלה
  • שמן זית
למטבל:
  • שמן זית
  • מייפל
הוראות הכנה

1. מתחילים לילה לפני: במיקסר עם וו לישה לשים קמח, שמרים, סוכר ומים לכ 5 דקות.
2. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד כ 5 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק אחיד, רך וגמיש מאוד.
3. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ומכניסים למקרר להתפחה של לילה.
4. בבוקר מוציאים את התבנית לשעה וחצי – שעתיים להתפחה בטמפרטורת החדר.
5. כחצי שעה לפני האפייה מחממים תנור על 250 מעלות בתכנית סטטית.
6. מזלפים על הפוקצ'ה שמן זית בנדיבות, יוצרים גומות עם האצבעות ומקשטים בחלק מהתוספות (שומרים חלק לאחרי האפייה).
7. אופים את הפוקצ'ה כ 20 דקות עד שהיא זהובה מאוד.
8. מקשטים עם שאר התוספות ומגישים עם מטבל של שמן זית ומייפל

אופן אחסון
64098d9ead41d1bbce1a4eee_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-16.58.28
הוראות הכנה

1. מתחילים לילה לפני: במיקסר עם וו לישה לשים קמח, שמרים, סוכר ומים לכ 5 דקות.
2. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד כ 5 דקות לפחות, עד שמתקבל בצק אחיד, רך וגמיש מאוד.
3. מעבירים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ומכניסים למקרר להתפחה של לילה.
4. בבוקר מוציאים את התבנית לשעה וחצי – שעתיים להתפחה בטמפרטורת החדר.
5. כחצי שעה לפני האפייה מחממים תנור על 250 מעלות בתכנית סטטית.
6. מזלפים על הפוקצ'ה שמן זית בנדיבות, יוצרים גומות עם האצבעות ומקשטים בחלק מהתוספות (שומרים חלק לאחרי האפייה).
7. אופים את הפוקצ'ה כ 20 דקות עד שהיא זהובה מאוד.
8. מקשטים עם שאר התוספות ומגישים עם מטבל של שמן זית ומייפל

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן