פטריות מוקפצות

פטריות בסגנון אסיאתי

זה הולך להיות הרוטב הקבוע שלכן לכל מנה אסייתית שתכינו! הפעם הכנתי אותו עם פטריות מוקפצות על אורז ויצא וואו וואו! חלומי הרוטב נדבק אליהן וזה יוצא כל כך טעים ומפנק

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מתכון ל 2-3 מנות:
  • 3 חבילות פטריות: פורטבלו, שמפניון ושימג’י
לרוטב איסאתי:
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס מים
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 2 כפות סילאן
  • כף שמן שומשום
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר כתוש
  • כפית קורנפלור
להגשה:
  • אורז
  • שומשום
  • בצל ירוק
הוראות הכנה

1. חותכים את הפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עם קצת שמן עד לקבלת צריבה יפה
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפטריות. מצמצמים כמה דקות
3. מגישים על אורז ומקשטים עם שומשום ובצל ירוק

אופן אחסון
הגשה מידית
פטריות מוקפצות
הוראות הכנה

1. חותכים את הפטריות ומקפיצים על אש גבוהה עם קצת שמן עד לקבלת צריבה יפה
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפטריות. מצמצמים כמה דקות
3. מגישים על אורז ומקשטים עם שומשום ובצל ירוק

אופן אחסון
הגשה מידית
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן