סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

פסטה בלקנית

כמות ל 3-4 מנות
מצרכים
  • חצי חבילת פסטה
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 שיני שום
  • חצי פלפל חריף חתוך לפרוסות
  • חופן זיתי קלמטה חתוכים לחצאים
  • חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים
  • חופן תרד
  • מלח גס
  • פלפל שחור
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. מחממים במחבת שמן זית.
  3. מטגנים כדקה שום ופלפל חריף.
  4. מוסיפים זיתי קלמטה, עגבניות ותרד ומקפיצים מספר דקות
  5. מוסיפים מלח, פלפל ואת הפסטה ומערבבים.
  6. מגישים חם.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
  2. מחממים במחבת שמן זית.
  3. מטגנים כדקה שום ופלפל חריף.
  4. מוסיפים זיתי קלמטה, עגבניות ותרד ומקפיצים מספר דקות
  5. מוסיפים מלח, פלפל ואת הפסטה ומערבבים.
  6. מגישים חם.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן