סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

פסטה ברוטב רוזה טבעוני

כמות ל 3-4 מנות
מצרכים
  • כחצי חבילת פסטה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 300 גרם שמנת טבעונית לבישול / קרם קוקוס
  • חבילה קטנה של רסק עגבניות
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות מפחית
  • מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה / צהובה טבעונית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • צרור בזיליקום טרי קצוץ / 3 טבליות בזיליקום קפוא
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
  2. לרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כדקה שום קצוץ.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים עד לרתיחה.
  4. מוסיפים גם רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומבשלים כ 10 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם.
  5. מוסיפים גם את מי הבישול של הפסטה, את הגבינה והתבלינים ומערבבים
  6. מגישים חם
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
  2. לרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כדקה שום קצוץ.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים עד לרתיחה.
  4. מוסיפים גם רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומבשלים כ 10 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם.
  5. מוסיפים גם את מי הבישול של הפסטה, את הגבינה והתבלינים ומערבבים
  6. מגישים חם
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן