62372b7f85ee9270cd35a626_WhatsApp-Image-2022-03-20-at-15.25.54

פסטה ברוטב רוזה טבעוני

כמות ל 3-4 מנות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • כחצי חבילת פסטה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 300 גרם שמנת טבעונית לבישול / קרם קוקוס
  • חבילה קטנה של רסק עגבניות
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות מפחית
  • מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה / צהובה טבעונית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • צרור בזיליקום טרי קצוץ / 3 טבליות בזיליקום קפוא
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
  2. לרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כדקה שום קצוץ.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים עד לרתיחה.
  4. מוסיפים גם רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומבשלים כ 10 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם.
  5. מוסיפים גם את מי הבישול של הפסטה, את הגבינה והתבלינים ומערבבים
  6. מגישים חם
אופן אחסון
62372b7f85ee9270cd35a626_WhatsApp-Image-2022-03-20-at-15.25.54
הוראות הכנה
  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
  2. לרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כדקה שום קצוץ.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים עד לרתיחה.
  4. מוסיפים גם רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומבשלים כ 10 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם.
  5. מוסיפים גם את מי הבישול של הפסטה, את הגבינה והתבלינים ומערבבים
  6. מגישים חם
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן