61751095f6614561e305e907_WhatsApp-Image-2021-10-24-at-10.48.57

פסטה ברוטב שמנת פסטו טבעוני

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לפסטה:
  • חבילת פסטה פפירי Barilla
  • כפית מלח
לרוטב שמנת:
  • בצל לבן קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 250 גרם שמנת סויה לבישול
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 100 גרם גבינת מוצרלה / צהובה טבעונית
לפסטו:
  • 4 כפות פסטו מוכן, או:
  • 2 כוסות עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס צנוברים
  • מלח
הוראות הכנה
  1. מרתיחים מים, מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה כ – 15 דקות עד שהיא מגיעה למרקם אל דנטה.
  2. במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה.
  3. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים שמנת טבעונית לבישול (סויה / שיבולת שועל וכו') ומבשלים מספר דקות עד שהיא מצטמצמת.
  5. מוסיפים פסטו (מוכן או ביתי שטחנו לבד) ומערבבים.
  6. מוסיפים מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה וגם גבינת מוצרלה טבעונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים מספר דקות.
  8. מגישים ישר לאחר ההכנה.
אופן אחסון
61751095f6614561e305e907_WhatsApp-Image-2021-10-24-at-10.48.57
הוראות הכנה
  1. מרתיחים מים, מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה כ – 15 דקות עד שהיא מגיעה למרקם אל דנטה.
  2. במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה.
  3. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים שמנת טבעונית לבישול (סויה / שיבולת שועל וכו') ומבשלים מספר דקות עד שהיא מצטמצמת.
  5. מוסיפים פסטו (מוכן או ביתי שטחנו לבד) ומערבבים.
  6. מוסיפים מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה וגם גבינת מוצרלה טבעונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים מספר דקות.
  8. מגישים ישר לאחר ההכנה.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן