סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

פסטה ברוטב שמנת פסטו טבעוני

לפסטה:
  • חבילת פסטה פפירי Barilla
  • כפית מלח
לרוטב שמנת:
  • בצל לבן קצוץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • 250 גרם שמנת סויה לבישול
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 100 גרם גבינת מוצרלה / צהובה טבעונית
לפסטו:
  • 4 כפות פסטו מוכן, או:
  • 2 כוסות עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס צנוברים
  • מלח
הוראות הכנה
  1. מרתיחים מים, מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה כ – 15 דקות עד שהיא מגיעה למרקם אל דנטה.
  2. במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה.
  3. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים שמנת טבעונית לבישול (סויה / שיבולת שועל וכו') ומבשלים מספר דקות עד שהיא מצטמצמת.
  5. מוסיפים פסטו (מוכן או ביתי שטחנו לבד) ומערבבים.
  6. מוסיפים מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה וגם גבינת מוצרלה טבעונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים מספר דקות.
  8. מגישים ישר לאחר ההכנה.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מרתיחים מים, מוסיפים כפית מלח ומבשלים את הפסטה כ – 15 דקות עד שהיא מגיעה למרקם אל דנטה.
  2. במחבת מטגנים בצל קצוץ עד להשחמה.
  3. מוסיפים שום ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים שמנת טבעונית לבישול (סויה / שיבולת שועל וכו') ומבשלים מספר דקות עד שהיא מצטמצמת.
  5. מוסיפים פסטו (מוכן או ביתי שטחנו לבד) ומערבבים.
  6. מוסיפים מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה וגם גבינת מוצרלה טבעונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפסטה ומערבבים מספר דקות.
  8. מגישים ישר לאחר ההכנה.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן