פסטה רוזה טבעונית
- 30-45 דק'
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מסדרים את כל הירקות חתוכים על מגש, מוסיפים את הקשיו, רסק עגבניות, שמן זית מלח ופלפל
2. מכניסים לתנור ל 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד שהעגבניות והפלפלים רכים (מומלץ לפתוח מדי פעם ולראות שהקשיו לא נשרף. אם הוא מתחיל להשחים אז לשים מעליו את העגבניות)
3. במקביל מבשלים את הפסטה ושומרים כוס וחצי ממי הבישול
4. אחרי שהירקות מוכנים, טוחנים אותם בבלנדר עם מי הבישול ועם 2 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציונלי) עד שמקבלים רוטב חלק
5. מערבבים את הכמות שרוצים עם הפסטה ואת השאר מקפיאים
1. מסדרים את כל הירקות חתוכים על מגש, מוסיפים את הקשיו, רסק עגבניות, שמן זית מלח ופלפל
2. מכניסים לתנור ל 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד שהעגבניות והפלפלים רכים (מומלץ לפתוח מדי פעם ולראות שהקשיו לא נשרף. אם הוא מתחיל להשחים אז לשים מעליו את העגבניות)
3. במקביל מבשלים את הפסטה ושומרים כוס וחצי ממי הבישול
4. אחרי שהירקות מוכנים, טוחנים אותם בבלנדר עם מי הבישול ועם 2 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציונלי) עד שמקבלים רוטב חלק
5. מערבבים את הכמות שרוצים עם הפסטה ואת השאר מקפיאים
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח