פסטה רוזה

פסטה רוזה טבעונית

פסטה ברוטב רוזה בגרסה בריאה יותר וטעימה בטירוף! הרוטב מספיק להרבה מנות אז אפשר להכין ולהקפיא בקופסאות קטנות

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 3 עגבניות
  • חצי ראש שום
  • בצל סגול 1
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • כוס אגוזי קשיו טבעיים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל (או פחות לפי הטעם)
  • כוס וחצי ממי הבישול של הפסטה
  • 2 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציונלי)
פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
הוראות הכנה

1. מסדרים את כל הירקות חתוכים על מגש, מוסיפים את הקשיו, רסק עגבניות, שמן זית מלח ופלפל
2. מכניסים לתנור ל 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד שהעגבניות והפלפלים רכים (מומלץ לפתוח מדי פעם ולראות שהקשיו לא נשרף. אם הוא מתחיל להשחים אז לשים מעליו את העגבניות)
3. במקביל מבשלים את הפסטה ושומרים כוס וחצי ממי הבישול
4. אחרי שהירקות מוכנים, טוחנים אותם בבלנדר עם מי הבישול ועם 2 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציונלי) עד שמקבלים רוטב חלק
5. מערבבים את הכמות שרוצים עם הפסטה ואת השאר מקפיאים

אופן אחסון
הגשה מיידית/ ניתן להקפיא
פסטה רוזה
הוראות הכנה

1. מסדרים את כל הירקות חתוכים על מגש, מוסיפים את הקשיו, רסק עגבניות, שמן זית מלח ופלפל
2. מכניסים לתנור ל 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד שהעגבניות והפלפלים רכים (מומלץ לפתוח מדי פעם ולראות שהקשיו לא נשרף. אם הוא מתחיל להשחים אז לשים מעליו את העגבניות)
3. במקביל מבשלים את הפסטה ושומרים כוס וחצי ממי הבישול
4. אחרי שהירקות מוכנים, טוחנים אותם בבלנדר עם מי הבישול ועם 2 כפות פתיתי שמרי בירה (אופציונלי) עד שמקבלים רוטב חלק
5. מערבבים את הכמות שרוצים עם הפסטה ואת השאר מקפיאים

אופן אחסון
הגשה מיידית/ ניתן להקפיא
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן