פסטת קיץ משגעת
- 45 דק'
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ 6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ 45-60 דקות למנוחה
3. מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. מעבירים לרוטב שהכנתם בנתיים. אני טיגנתי שמן זית ושום במחבת והוספתי בטטות צלויות, עגבניות שרי וזיתים
7. מקשטים עם פטה טבעונית ופטרוזיליה ומגישים
1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ 6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ 45-60 דקות למנוחה
3. מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. מעבירים לרוטב שהכנתם בנתיים. אני טיגנתי שמן זית ושום במחבת והוספתי בטטות צלויות, עגבניות שרי וזיתים
7. מקשטים עם פטה טבעונית ופטרוזיליה ומגישים
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח