סלט קיץ

פסטת קיץ משגעת

מתכון לפסטה טרייה בלי מכונת פסטה ולא רק שלא צריך בשבילה מכונת פסטה, היא גם בלי ביצים ועשויה מקמח, מים ושמן זית בלבד! פעם ראשונה שהכנתי אותה והאמת? זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

כמות ל 2 מנות:
  • 200 גרם קמח
  • 80 גרם מים
  • 30 גרם שמן זית
תוספות:
  • אלו ירקות שמתחשק לכם (אני הוספתי בטטות, עגבניות שרי, זיתים)
  • פטה טבעונית
  • עלי פטרוזיליה לקישוט
הוראות הכנה

1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ 6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. ⁠עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ 45-60 דקות למנוחה
3. ⁠מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. ⁠מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. ⁠מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. ⁠מעבירים לרוטב שהכנתם בנתיים. אני טיגנתי שמן זית ושום במחבת והוספתי בטטות צלויות, עגבניות שרי וזיתים
7. ⁠מקשטים עם פטה טבעונית ופטרוזיליה ומגישים

אופן אחסון
הגשה מיידית
סלט קיץ
הוראות הכנה

1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ 6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. ⁠עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ 45-60 דקות למנוחה
3. ⁠מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. ⁠מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. ⁠מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. ⁠מעבירים לרוטב שהכנתם בנתיים. אני טיגנתי שמן זית ושום במחבת והוספתי בטטות צלויות, עגבניות שרי וזיתים
7. ⁠מקשטים עם פטה טבעונית ופטרוזיליה ומגישים

אופן אחסון
הגשה מיידית
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן