סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

פשטידת פסטה טבעונית

כמות לתבנית מרובעת בקוטר 20*30
מצרכים
  • 500 גרם פסטה קצרה
  • פחית עגבניות מרוסקות
  • גביע גבינה לבנה טבעונית
  • 300 גרם גבינה צהובה / מוצרלה טבעונית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • בזיליקום טרי קצוץ - אופציונלי
הוראות הכנה
  1. מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן
  2. מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה ותבלינים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערת הרוטב ומערבבים.
  4. משטחים את הפסטה בתבנית ומהדקים היטב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהגבינה מזהיבה.
  6. מגישים ואוכלים חם.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן
  2. מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה ותבלינים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערת הרוטב ומערבבים.
  4. משטחים את הפסטה בתבנית ומהדקים היטב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהגבינה מזהיבה.
  6. מגישים ואוכלים חם.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן