62988dc256f27935e6931539_WhatsApp-Image-2022-06-02-at-13.11.58

פשטידת פסטה טבעונית

כמות לתבנית מרובעת בקוטר 20*30

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 500 גרם פסטה קצרה
  • פחית עגבניות מרוסקות
  • גביע גבינה לבנה טבעונית
  • 300 גרם גבינה צהובה / מוצרלה טבעונית
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • בזיליקום טרי קצוץ - אופציונלי
הוראות הכנה
  1. מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן
  2. מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה ותבלינים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערת הרוטב ומערבבים.
  4. משטחים את הפסטה בתבנית ומהדקים היטב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהגבינה מזהיבה.
  6. מגישים ואוכלים חם.
אופן אחסון
62988dc256f27935e6931539_WhatsApp-Image-2022-06-02-at-13.11.58
הוראות הכנה
  1. מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן
  2. מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה ותבלינים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערת הרוטב ומערבבים.
  4. משטחים את הפסטה בתבנית ומהדקים היטב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהגבינה מזהיבה.
  6. מגישים ואוכלים חם.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן