סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

צ'יפס חציל

מצרכים
  • חציל בינוני
  • רבע כוס קמח
  • רבע כוס קורנפלור
  • כחצי כוס מים (או עד שמגיעים למרקם של טחינה סמיכה)
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • פירורי לחם / פנקו
הוראות הכנה
  1. חותכים את החציל לרצועות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.
  3. טובלים את רצועות החציל בבלילה ואז בפירורי הלחם.
  4. מטגנים בשמן שחומם מראש או מזלפים שמן זית ואופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.
  5. מגישים עם טחינה או מטבל אחר שאוהבים.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. חותכים את החציל לרצועות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הבלילה.
  3. טובלים את רצועות החציל בבלילה ואז בפירורי הלחם.
  4. מטגנים בשמן שחומם מראש או מזלפים שמן זית ואופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.
  5. מגישים עם טחינה או מטבל אחר שאוהבים.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן