6256c9813f89601a58f18c80_WhatsApp-Image-2022-04-13-at-16.00.10

קינוח עוגת גבינה פירורים – טבעוני וללא גלוטן

כמות ל 8 קינוחים מצולחתים

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לקראמבל:
  • 210 גרם אבקת שקדים
  • 60 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 50 גרם סוכר
לקרם גבינה:
  • 250 גרם שמנת מתוקה טבעונית או 300 גרם קרם קוקוס (רק החלק הלבן אחרי קירור)
  • 200 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת טבעונית
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • לקישוט: פירות ונענע / בזיליקום‍
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו.
  2. לקראמבל: מערבבים את כל המרכיבים ידנית או במעבד מזון, ואופים עד להזהבה – כ 12 דקות.
  3. לקרם גבינה: מקציפים קרם קוקוס או שמנת מתוקה כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים להקציף עוד כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף
  4. חותכים פירות.
  5. מפזרים בצלחת קראמבל, מזלפים קרם בצמוד לכל חתיכה, ובמקומות הנותרים מקשטים עם פירות ונענע.

את סרטון ההכנה אפשר למצוא כאן 🙂

אופן אחסון
‍ניתן להכין את הקרם והקראמבל יום – יומיים לפני ולהרכיב לפני ההגשה
6256c9813f89601a58f18c80_WhatsApp-Image-2022-04-13-at-16.00.10
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו.
  2. לקראמבל: מערבבים את כל המרכיבים ידנית או במעבד מזון, ואופים עד להזהבה – כ 12 דקות.
  3. לקרם גבינה: מקציפים קרם קוקוס או שמנת מתוקה כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים להקציף עוד כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף
  4. חותכים פירות.
  5. מפזרים בצלחת קראמבל, מזלפים קרם בצמוד לכל חתיכה, ובמקומות הנותרים מקשטים עם פירות ונענע.

את סרטון ההכנה אפשר למצוא כאן 🙂

אופן אחסון
‍ניתן להכין את הקרם והקראמבל יום – יומיים לפני ולהרכיב לפני ההגשה
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן