סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

קינוח עוגת גבינה פירורים – טבעוני וללא גלוטן

כמות ל 8 קינוחים מצולחתים
לקראמבל:
  • 210 גרם אבקת שקדים
  • 60 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 50 גרם סוכר
לקרם גבינה:
  • 250 גרם שמנת מתוקה טבעונית או 300 גרם קרם קוקוס (רק החלק הלבן אחרי קירור)
  • 200 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת טבעונית
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • לקישוט: פירות ונענע / בזיליקום‍
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו.
  2. לקראמבל: מערבבים את כל המרכיבים ידנית או במעבד מזון, ואופים עד להזהבה – כ 12 דקות.
  3. לקרם גבינה: מקציפים קרם קוקוס או שמנת מתוקה כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים להקציף עוד כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף
  4. חותכים פירות.
  5. מפזרים בצלחת קראמבל, מזלפים קרם בצמוד לכל חתיכה, ובמקומות הנותרים מקשטים עם פירות ונענע.

את סרטון ההכנה אפשר למצוא כאן 🙂

אופן אחסון
‍ניתן להכין את הקרם והקראמבל יום – יומיים לפני ולהרכיב לפני ההגשה
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור על 170 מעלות בתכנית טורבו.
  2. לקראמבל: מערבבים את כל המרכיבים ידנית או במעבד מזון, ואופים עד להזהבה – כ 12 דקות.
  3. לקרם גבינה: מקציפים קרם קוקוס או שמנת מתוקה כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים להקציף עוד כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשקית זילוף
  4. חותכים פירות.
  5. מפזרים בצלחת קראמבל, מזלפים קרם בצמוד לכל חתיכה, ובמקומות הנותרים מקשטים עם פירות ונענע.

את סרטון ההכנה אפשר למצוא כאן 🙂

אופן אחסון
‍ניתן להכין את הקרם והקראמבל יום – יומיים לפני ולהרכיב לפני ההגשה
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן