סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

רוזלך לוטוס

כמות לכ 40 יחידות
מצרכים
  • 500 גרם קמח
  • 5 גרם שמרים יבשים
  • חצי כפית מלח
  • 50 גרם שמן
  • 280 גרם מים חמימים
למילוי:
  • צנצנת ממרח לוטוס
  • שברי עוגיות לוטוס
הוראות הכנה
  1. לשים כ 10 דקות את כל מרכיבי הבצק במיקסר או ידנית.
  2. יוצרים כדור, משמנים אותו ומעבירים להתפחה במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו (כשעה – שעה וחצי).
  3. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומתפיחים שוב כ 20 דקות.
  4. בנתיים מחממים תנור ל 220 מעלות על תכנית טורבו.
  5. מרדדים כל חלק למלבן רחב וממלאים בממרח ובעוגיות.
  6. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  7. מסדרים במרווחים על נייר אפייה ואופים 5 דקות בלבד! מוציאים מהתנור כשהבצק עוד בהיר.
  8. מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. אפשר גם להקפיא ולחמם לפני ההגשה.

🙂 אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. לשים כ 10 דקות את כל מרכיבי הבצק במיקסר או ידנית.
  2. יוצרים כדור, משמנים אותו ומעבירים להתפחה במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו (כשעה – שעה וחצי).
  3. מחלקים את הבצק לשני כדורים ומתפיחים שוב כ 20 דקות.
  4. בנתיים מחממים תנור ל 220 מעלות על תכנית טורבו.
  5. מרדדים כל חלק למלבן רחב וממלאים בממרח ובעוגיות.
  6. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  7. מסדרים במרווחים על נייר אפייה ואופים 5 דקות בלבד! מוציאים מהתנור כשהבצק עוד בהיר.
  8. מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. אפשר גם להקפיא ולחמם לפני ההגשה.

🙂 אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן