סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

ריבת תותים

מתכון לצנצנת אחת גדולה
מצרכים
  • קילו תותים (משקל ללא הקצה)
  • 300 גרם סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • ליבה של תפוח
הוראות הכנה
  1. שוטפים את התותים ומורידים את העלים.
  2. חותכים את התותים לפרוסות / קוביות.
  3. מעבירים לסיר עם סוכר ומשאירים ללילה במקרר.
  4. מוסיפים לימון ותפוח ומבשלים כשעה וחצי עד שהריבה מסמיכה ומצטמצמת. (על מנת לבדוק אם הריבה מוכנה, לוקחים צלחת שהיתה כמה דקות במקפיא ומעבירים אליה כף ריבה. יוצרים פס עם הלקקן באמצע ואם הוא לא נסגר, הריבה מוכנה)
  5. אם רוצים ריבה בלי חתיכות, טוחנים את הריבה עם בלנדר מוט לכמה פולסים.
  6. מעקרים צנצנת (שופכים אליה מים רותחים ומחכים 10 דקות) ומעבירים אליה את הריבה.
  7. הריבה מחזיקה עד שנה במקרר – יש להקפיד לא להכניס אליה כפית שנגעה באוכל אחר.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. שוטפים את התותים ומורידים את העלים.
  2. חותכים את התותים לפרוסות / קוביות.
  3. מעבירים לסיר עם סוכר ומשאירים ללילה במקרר.
  4. מוסיפים לימון ותפוח ומבשלים כשעה וחצי עד שהריבה מסמיכה ומצטמצמת. (על מנת לבדוק אם הריבה מוכנה, לוקחים צלחת שהיתה כמה דקות במקפיא ומעבירים אליה כף ריבה. יוצרים פס עם הלקקן באמצע ואם הוא לא נסגר, הריבה מוכנה)
  5. אם רוצים ריבה בלי חתיכות, טוחנים את הריבה עם בלנדר מוט לכמה פולסים.
  6. מעקרים צנצנת (שופכים אליה מים רותחים ומחכים 10 דקות) ומעבירים אליה את הריבה.
  7. הריבה מחזיקה עד שנה במקרר – יש להקפיד לא להכניס אליה כפית שנגעה באוכל אחר.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן