a0f6c9a6-9317-4089-841c-b7520d24816a

שווארמה כרובית

מתכון טעים ברמה מפתיעה שהכי הולך לסגור לכם פינה בארוחת ערב. אוכלים עם סלט קצוץ וטחינה וזה וואו!

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מרכיבים ל 2-3 מנות
  • 3 בצלים לבנים
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • ראש כרובית
  • כף קורנפלור
  • 2 כפות שמן זית
  • תבלינים: חצי כפית תבלין גריל, רבע כפית כורכום, חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
הוראות הכנה

1. צורבים בצל שחתכנו לפרוסות עם ספריי שמן. כל כמה דקות מוסיפים טיפה מים כדי שהבצל לא ישרף, ומערבבים. מטגנים עם מכסה סגור
2. בנתיים מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים למיקרו ל 5 דקות לריכוך (או מבשלים כמה דקות במים רותחים)
3. מוסיפים למחבת את הכרובית ופטריות שחתכנו לפרוסות ומערבבים כמה דקות עד שגם הן מקבלות צריבה יפה
4. מערבבים את כל התבלינים ואת הקורנפלור ביחד ומוסיפים למחבת. צורבים כמה דקות עם התבלינים
5. מגישים עם טחינה וסלט קצוץ

אופן אחסון
במקרר עד 3 ימים (אבל הכי טעים טרי :)
a0f6c9a6-9317-4089-841c-b7520d24816a
הוראות הכנה

1. צורבים בצל שחתכנו לפרוסות עם ספריי שמן. כל כמה דקות מוסיפים טיפה מים כדי שהבצל לא ישרף, ומערבבים. מטגנים עם מכסה סגור
2. בנתיים מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים למיקרו ל 5 דקות לריכוך (או מבשלים כמה דקות במים רותחים)
3. מוסיפים למחבת את הכרובית ופטריות שחתכנו לפרוסות ומערבבים כמה דקות עד שגם הן מקבלות צריבה יפה
4. מערבבים את כל התבלינים ואת הקורנפלור ביחד ומוסיפים למחבת. צורבים כמה דקות עם התבלינים
5. מגישים עם טחינה וסלט קצוץ

אופן אחסון
במקרר עד 3 ימים (אבל הכי טעים טרי :)
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן