שווארמה כרובית
- 15 דקות
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. צורבים בצל שחתכנו לפרוסות עם ספריי שמן. כל כמה דקות מוסיפים טיפה מים כדי שהבצל לא ישרף, ומערבבים. מטגנים עם מכסה סגור
2. בנתיים מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים למיקרו ל 5 דקות לריכוך (או מבשלים כמה דקות במים רותחים)
3. מוסיפים למחבת את הכרובית ופטריות שחתכנו לפרוסות ומערבבים כמה דקות עד שגם הן מקבלות צריבה יפה
4. מערבבים את כל התבלינים ואת הקורנפלור ביחד ומוסיפים למחבת. צורבים כמה דקות עם התבלינים
5. מגישים עם טחינה וסלט קצוץ
1. צורבים בצל שחתכנו לפרוסות עם ספריי שמן. כל כמה דקות מוסיפים טיפה מים כדי שהבצל לא ישרף, ומערבבים. מטגנים עם מכסה סגור
2. בנתיים מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים למיקרו ל 5 דקות לריכוך (או מבשלים כמה דקות במים רותחים)
3. מוסיפים למחבת את הכרובית ופטריות שחתכנו לפרוסות ומערבבים כמה דקות עד שגם הן מקבלות צריבה יפה
4. מערבבים את כל התבלינים ואת הקורנפלור ביחד ומוסיפים למחבת. צורבים כמה דקות עם התבלינים
5. מגישים עם טחינה וסלט קצוץ