שוקולד לבן טבעוני
- 10 דקות
- ללא
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.
3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.
4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.
1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.
3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.
4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח