61f2a5f9eee2526c8398464b_WhatsApp-Image-2022-01-27-at-16.01.36

שוקולד לבן טבעוני

מתכון ל 250 גרם שוקולד

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 110 גרם חמאת קקאו
  • 40 גרם אבקת חלב קוקוס (יש בחנויות אסייתיות. אני קניתי במזרח ומערב)
  • 40 גרם חמאת שקדים / קשיו
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • כפית מחית וניל
  • רבע כפית מלח
הוראות הכנה

1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.

3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.

4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.

אופן אחסון
61f2a5f9eee2526c8398464b_WhatsApp-Image-2022-01-27-at-16.01.36
הוראות הכנה

1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.

3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.

4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן