סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

שוקולד לבן טבעוני

מתכון ל 250 גרם שוקולד
מצרכים
  • 110 גרם חמאת קקאו
  • 40 גרם אבקת חלב קוקוס (יש בחנויות אסייתיות. אני קניתי במזרח ומערב)
  • 40 גרם חמאת שקדים / קשיו
  • 80 גרם אבקת סוכר
  • כפית מחית וניל
  • רבע כפית מלח
הוראות הכנה

1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.

3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.

4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.

3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.

4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן