שניצלוני פטריות טבעוניים
- 15 דקות
- 15 דקות
- קל
1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום
1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום
הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש
'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'
מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.