סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

שניצלוני פטריות טבעוניים

כמות ל 4 מנות
לשניצלונים:
  • חבילת פטריות מיני פורטבלו / שמפניון
  • קערה ראשונה: מים מעורבבים עם קמח, עד למרקם של טחינה סמיכה.
  • קערה שניה: פרורי לחם מעורבבים עם שומשום
  • שמן / שמן זית לטיגון או אפייה
לרוטב:
  • רבע כוס רוטב סויה
  • כפית שמן שומשום
  • 2 שיני שום כתושות
  • חתיכה קטנה של ג’ינג’ר כתוש
  • מיץ מליים אחד
  • כף סילאן
  • כפית שומשום
הוראות הכנה

1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום

אופן אחסון
הוראות הכנה

1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן