שניצלוני פטריות טבעוניים
- 15 דקות
- 15 דקות
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום
1. מחממים שמן על מחבת עמוקה או מחממים תנור ל 200 מעלות
2. טובלים כל פטריה בבלילה הרטובה ואז מצפים בפירורי הלחם
3. מניחים בצד להתייצבות (אחרי כמה דקות הציפוי מתייצב)
4. מטגנים את הפטריות עד השחמה מכל הכיוונים או מצפים בשמן זית ואופים עד הזהבה
5. לרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ומוסיפים את השומשום