סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

תבשיל קארי טבעוני

כמות ל 6 מנות
מצרכים
  • בצל בינוני
  • 2-3 שיני שום
  • כף - 2 כפות מחית קארי צהוב בהתאם לרמת החריפות שאתם אוהבים
  • כף מייפל
  • 2 כפות גדושות חמאת בוטנים
  • פחית קרם קוקוס
  • מים לפי הצורך
  • חבילת טופו
  • חבילת פטריות
  • כוס אפונה
  • כוס שעועית ירוקה
  • חבילת תרד
  • כוס אורז בסמטי
  • 3-4 עלי כפיר ליים (אופציונלי)
הוראות הכנה
  1. לתבשיל: מטגנים בצל בסיר בינוני עד להזהבה.
  2. מוסיפים שום קצוץ ומטגנים עוד כדקה.
  3. מוסיפים מחית קארי ומערבבים מספר דקות.
  4. מוסיפים חמאת בוטנים, מייפל וקרם קוקוס ומערבבים עד שמתקבל רוטב אחיד.
  5. במקביל מקפיצים קוביות טופו עם מעט שמן במחבת קטנה, עד להזהבה.
  6. לסיר עם הרוטב מוסיפים פטריות חתוכות, אפונה, שעועית ירוקה ואת הטופו הצרוב, מערבבים ומבשלים כחצי שעה.
  7. לקראת סוף הבישול מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כמה דקות.
  8. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. לאורז: מבשלים כוס אורז לפי הוראות ההכנה עם מלח ועלי כפיר ליים. בסוף הבישול מוציאים את העלים.
  10. מגישים את התבשיל על האורז. ניתן לקשט עם בוטנים קצוצים / בצל ירוק / כוסברה.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. לתבשיל: מטגנים בצל בסיר בינוני עד להזהבה.
  2. מוסיפים שום קצוץ ומטגנים עוד כדקה.
  3. מוסיפים מחית קארי ומערבבים מספר דקות.
  4. מוסיפים חמאת בוטנים, מייפל וקרם קוקוס ומערבבים עד שמתקבל רוטב אחיד.
  5. במקביל מקפיצים קוביות טופו עם מעט שמן במחבת קטנה, עד להזהבה.
  6. לסיר עם הרוטב מוסיפים פטריות חתוכות, אפונה, שעועית ירוקה ואת הטופו הצרוב, מערבבים ומבשלים כחצי שעה.
  7. לקראת סוף הבישול מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כמה דקות.
  8. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. לאורז: מבשלים כוס אורז לפי הוראות ההכנה עם מלח ועלי כפיר ליים. בסוף הבישול מוציאים את העלים.
  10. מגישים את התבשיל על האורז. ניתן לקשט עם בוטנים קצוצים / בצל ירוק / כוסברה.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן