סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

בודהה בול אסייתי טבעוני

רכיבים
  • חבילת פטריות
  • כף סויה
  • חבילת טופו
  • קורנפלור
  • גזר
  • מלפפון
  • אבוקדו
  • כוסברה
  • אטריות שעועית
לרוטב
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • רבע כוס מים
  • חצי כפית שמן שומשום
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
הוראות הכנה

לחתוך פטריות ולהקפיץ עם רוטב סויה במחבת
לחתוך טופו לקוביות ולטבול בקורנפלור ולהקפיץ על מחבת עד שזהוב
לחתוך את כל שאר הירקות לרצועות דקות
להכין את איטריות השעועית לפי הוראות ההכנה על השקית
לרוטב: לערבב את כל החומרים יחד, אפשר לטחון בבלנדר מוט בשביל מרקם חלק

אופן אחסון
הוראות הכנה

לחתוך פטריות ולהקפיץ עם רוטב סויה במחבת
לחתוך טופו לקוביות ולטבול בקורנפלור ולהקפיץ על מחבת עד שזהוב
לחתוך את כל שאר הירקות לרצועות דקות
להכין את איטריות השעועית לפי הוראות ההכנה על השקית
לרוטב: לערבב את כל החומרים יחד, אפשר לטחון בבלנדר מוט בשביל מרקם חלק

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן