בחושה שוקולד חלווה טבעונית
- 10 דקות
- 40 דקות
- קל
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.
2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.
4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.
6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.
7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.
8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.
1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.
2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.
4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.
6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.
7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.
8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.