61408f6964f6361e2b3d8c29_204A8502-copy

בחושה שוקולד חלווה טבעונית

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 210 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 150 גרם סוכר  
  • 8 גרם אבקת אפייה
  • כפית חומץ
  • 140 גרם חלב סויה  
  • 110 גרם רסק תפוחים
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • 50 גרם שמן קנולה
  • 80 גרם שוקולד מריר
  • 80 גרם טחינה
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.

2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.

3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.

4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.

5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.

6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.

7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.

8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.

אופן אחסון
61408f6964f6361e2b3d8c29_204A8502-copy
הוראות הכנה

1. מחממים תנור על תכנית טורבו ל 170 מעלות.

2. מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה.

3. בקערה נפרדת מערבבים חומץ, חלב סויה, רסק תפוחים, וניל ושמן קנולה.

4. מאחדים בין התערובות עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.

5. מחלקים את התערובת ל 2 חצאים כשלחצי אחד מוסיפים שוקולד מריר מומס ולחצי השני מוסיפים טחינה. מערבבים כל תערובת בנפרד.

6. מעבירים חצי מתערובת הטחינה לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, מעליה את תערובת השוקולד ומעליה את החצי הנותר של תערובת הטחינה.

7. בעזרת שיפוד יוצרים צורת שיש.

8. אופים כ –40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים קטנים בלבד.

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן