תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים
8 דפי סיגר (דפי פילו) מוכנים
8 בננות בשלות
קערית קטנה עם מייפל או סילאן
קערית קטנה עם קוקוס טחון
קערית קטנה עם 3 כפות מים ו 2 כפות קמח
לגנאש שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
70 גרם חלב צמחי (חצי כוס)
כף סילאן / מייפל
הוראות הכנה
חותכים את הבננות מהצדדים ככה שכשמניחים אותן על עלה הסיגר, ישארו שוליים עבים משני הצדדים.
מצפים את הבננות בעזרת מברשת במייפל או סילאן ומדביקים את הקוקוס.
מניחים את הבננה, עושים גלגול אחד של הסיגר, סוגרים את הצדדים ועושים עוד גלגול. מברישים מעט קמח מעורבב עם מים וסוגרים עד הסוף. בסוף לפני הסגירה הסופית עושים עוד פס של הקמח והמים.
מחממים שכבת שמן דקה על מחבת וכשהוא חם מטגנים את הרולים מכל הצדדים.
חותכים את הבננות מהצדדים ככה שכשמניחים אותן על עלה הסיגר, ישארו שוליים עבים משני הצדדים.
מצפים את הבננות בעזרת מברשת במייפל או סילאן ומדביקים את הקוקוס.
מניחים את הבננה, עושים גלגול אחד של הסיגר, סוגרים את הצדדים ועושים עוד גלגול. מברישים מעט קמח מעורבב עם מים וסוגרים עד הסוף. בסוף לפני הסגירה הסופית עושים עוד פס של הקמח והמים.
מחממים שכבת שמן דקה על מחבת וכשהוא חם מטגנים את הרולים מכל הצדדים.