619a03bedc8172168f68bd4f_WhatsApp-Image-2021-11-21-at-10.29.04-AM

חיתוכיות שוקולד טבעוניות

כמות לתבנית בקוטר 20-24

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לתחתית ופירורי בצק פריך
  • 300 גרם קמח
  • 180 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות
  • 60 גרם סוכר לבן / חום בהיר
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 55 גרם חלב צמחי
לשכבת שוקולד
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 75 גרם חמאה טבעונית
  • 75 גרם חלב צמחי
  • 100 גרם סוכר לבן / חום בהיר
  • 75 גרם רסק תפוחים
  • 50 גרם קמח
הוראות הכנה

 

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. לבצק פריך: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם סכין מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים וניל וחלב ומערבבים ממש כמה שניות וסוגרים לפני שהתערובת מתגבשת לבצק אחיד.
  4. מוציאים בערך חצי מפירורי הבצק ושומרים בצד.
  5. את חצי הבצק שנותר ממשיכים לערבב עוד כמה שניות עד שהוא מתאחד ומשטחים בתבנית.
  6. אופים את תחתית הבצק כ – 15 דקות עד להזהבה.
  7. בנתיים מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
  8. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
  9. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה.
  10. כשהבצק יוצא מהתנור יוצקים מעליו את תערובת השוקולד ומשטחים עם לקקן. (אין צורך לחכות שיתקרר)
  11. מפזרים את פירורי הבצק שנשארו ומחזירים את התבנית לתנור לכ 15 דקות עד שפירורי הבצק מזהיבים.
  12. חותכים לריבועים ומגישים.
אופן אחסון
החיתוכיות במיטבן עד 4 ימים בקופסא סגורה על השיש
619a03bedc8172168f68bd4f_WhatsApp-Image-2021-11-21-at-10.29.04-AM
הוראות הכנה

 

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. לבצק פריך: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון עם סכין מערבבים קמח, חמאה, סוכר, אבקת אפייה ומלח עד לקבלת תערובת פירורית.
  3. מוסיפים וניל וחלב ומערבבים ממש כמה שניות וסוגרים לפני שהתערובת מתגבשת לבצק אחיד.
  4. מוציאים בערך חצי מפירורי הבצק ושומרים בצד.
  5. את חצי הבצק שנותר ממשיכים לערבב עוד כמה שניות עד שהוא מתאחד ומשטחים בתבנית.
  6. אופים את תחתית הבצק כ – 15 דקות עד להזהבה.
  7. בנתיים מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
  8. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
  9. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהבלילה אחידה.
  10. כשהבצק יוצא מהתנור יוצקים מעליו את תערובת השוקולד ומשטחים עם לקקן. (אין צורך לחכות שיתקרר)
  11. מפזרים את פירורי הבצק שנשארו ומחזירים את התבנית לתנור לכ 15 דקות עד שפירורי הבצק מזהיבים.
  12. חותכים לריבועים ומגישים.
אופן אחסון
החיתוכיות במיטבן עד 4 ימים בקופסא סגורה על השיש
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן