סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

עוגת חלווה שוקולד עם שטרויזל

מתכון לתבנית אינגליש קייק אחת בגודל סטנדרטי
לעוגה
  • 210 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 150 גרם סילאן
  • 150 גרם טחינה
  • 200 גרם חלב צמחי
  • כפית מחית / תמצית וניל
  • 50 גרם שמן נייטרלי
  • כפית חומץ
  • 150 גרם שברי שוקולד מריר
  • 100 גרם שערות חלווה
לשטרויזל שוקולד
  • 60 גרם קמח לבן / כוסמין לבן
  • 15 גרם קקאו
  • 50 גרם סוכר
  • 40 גרם חמאה טבעונית או שמן קוקוס רך
  • קורט מלח
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • לשטרויזל: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי השטרויזל עד לקבלת תערובת פירורית. מניחים בצד
  • לעוגה: בקערה רחבה מערבבים קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את כל שאר המרכיבים מלבד השוקולד והחלווה: סילאן, טחינה, חלב צמחי, וניל, שמן וחומץ.
  • מעבירים את הבלילה הרטובה לקערת הקמח ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  • מוסיפים שברי שוקולד מריר ושערות חלווה ומקפלים.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את השטרויזל מלמעלה ואופים כ 40-45 דקות. בסוף האפייה פותחים את התנור ובודקים עם קיסם שנדבקים אליו פירורים קטנים בלבד.
אופן אחסון
הוראות הכנה
  • מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  • לשטרויזל: מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי השטרויזל עד לקבלת תערובת פירורית. מניחים בצד
  • לעוגה: בקערה רחבה מערבבים קמח ואבקת אפייה.
  • בקערה נפרדת מערבבים עם מטרפה את כל שאר המרכיבים מלבד השוקולד והחלווה: סילאן, טחינה, חלב צמחי, וניל, שמן וחומץ.
  • מעבירים את הבלילה הרטובה לקערת הקמח ומערבבים עם מטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
  • מוסיפים שברי שוקולד מריר ושערות חלווה ומקפלים.
  • מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את השטרויזל מלמעלה ואופים כ 40-45 דקות. בסוף האפייה פותחים את התנור ובודקים עם קיסם שנדבקים אליו פירורים קטנים בלבד.
אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן