עוגת לוטוס טבעונית

מתכון לעוגה עגולה בקוטר 20-22
מצרכים
  • 300 גרם קמח
  • 150 גרם קמח שקדים
  • 300 גרם סוכר
  • 20 גרם אבקת אפייה
  • 300 גרם חלב צמחי
  • 10 גרם חומץ
  • 200 גרם רסק תפוחים
  • 100 גרם שמן
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 150 גרם ממרח לוטוס מומס
לציפוי:
  • 100 גרם ממרח לוטוס מומס
  • עוגיות לוטוס קצוצות
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
  4. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  5. אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
  6. כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
  4. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  5. אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
  6. כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן