דלג לתוכן
Instagram
Facebook
Whatsapp
לקבלת מדריכים במתנה
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
טמפרור שוקולד
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
תפריט
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
טמפרור שוקולד
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לספר הבישול החינמי שלי
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
טמפרור שוקולד
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
תפריט
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
טמפרור שוקולד
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
עוגת לוטוס טבעונית
12 דקות
45 דקות
קל
מתכון לעוגה עגולה בקוטר 20-22
מצרכים
300 גרם קמח
150 גרם קמח שקדים
300 גרם סוכר
20 גרם אבקת אפייה
300 גרם חלב צמחי
10 גרם חומץ
200 גרם רסק תפוחים
100 גרם שמן
כפית תמצית / מחית וניל
150 גרם ממרח לוטוס מומס
לציפוי:
100 גרם ממרח לוטוס מומס
עוגיות לוטוס קצוצות
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.
אופן אחסון
העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
מרק עדשים תורכי
ינואר 15, 2025
דבש טבעוני
ספטמבר 29, 2024
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות
ספטמבר 19, 2024
פוקצ'אה מתוקה מלוחה
ספטמבר 17, 2024
מאפינס שוקולד צ'יפס טבעוני
ספטמבר 12, 2024
חטיף שוקולד וקינואה
אוגוסט 28, 2024
עוגיות אלפחורס טבעוניות
אוגוסט 28, 2024
להצטרפות
אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:
אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח
הביס המושלם:
חוברת מתכונים טבעוניים
אני רוצה את הספר
עוגות ועוגיות טבעוניות:
30 טיפים להצלחה
תשלחי לי את החוברת
סדנאות
חטיפי שוקולד טבעוניים
מאפי שמרים טבעוניים
בחושה טבעונית מושלמת
טמפרור שוקולד
סודות המרנג
בצק עלים
סדנת סופגניות
לטבען זה לא מסובך
כל הסדנאות
קורס מורחב
מתכונים
מדריכים במתנה
הביס המושלם – ספר מתכונים חינמי
עוגות ועוגיות טבעוניות – 30 טיפים להצלחה
קצת עליי
קבוצת הוואטסאפ
צור קשר
עמוד ראשי
לקבוצת הוואטסאפ
Instagram
Facebook
Whatsapp
Phone-alt
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס