6208f9b74d27f74ec63d7675_WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.29.14

עוגת פאדג' שוקולד

מתכון לעוגה בקוטר 20-22

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה טבעונית
  • 120 גרם סוכר
  • 400 גרם חלב צמחי
  • כף חומץ
  • רבע כפית מלח
  • 250 גרם קמח
  • 15 גרם אבקת אפייה
  • לקישוט: תותים
לגנאש
  • 100 גרם שוקולד
  • 100 גרם שמנת מתוקה טבעונית או קרם קוקוס
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, סוכר וחלב.
  3. מוסיפים חומץ ומלח ומערבבים
  4. מוסיפים גם קמח ואבקת אפייה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהתערובת אחידה
  5. מעבירים לתבנית ואופים 40-45 דקות. (העוגה צריכה להיות אפויה בשוליים ועדיין רכה במרכז.
  6. לגנאש: ממיסים שמנת מתוקה/ קרם קוקוס עד לבעבוע ויוצקים על השוקולד. מערבבים עם מטרפה.
  7. מצפים את העוגה ומקשטים עם תותים.
  8. מגישים חם!

🙂 אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן

אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר:)
6208f9b74d27f74ec63d7675_WhatsApp-Image-2022-02-13-at-14.29.14
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, סוכר וחלב.
  3. מוסיפים חומץ ומלח ומערבבים
  4. מוסיפים גם קמח ואבקת אפייה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהתערובת אחידה
  5. מעבירים לתבנית ואופים 40-45 דקות. (העוגה צריכה להיות אפויה בשוליים ועדיין רכה במרכז.
  6. לגנאש: ממיסים שמנת מתוקה/ קרם קוקוס עד לבעבוע ויוצקים על השוקולד. מערבבים עם מטרפה.
  7. מצפים את העוגה ומקשטים עם תותים.
  8. מגישים חם!

🙂 אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן

אופן אחסון
העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר:)
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן