625a5d71ec6bcf887257a533_WhatsApp-Image-2022-04-16-at-09.08.32

עוגת שוקולד אגוזי לוז – טבעונית וללא גלוטן

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

לתחתית:
  • 130 גרם שוקולד מריר
  • 40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)
  • 100 גרם פצפוצי אורז (או קורנפלקס כשר לפסח)
לקרם אגוזי לוז:
  • 300 גרם קרם קוקוס קר / 250 גרם שמנת מתוקה טבעונית
  • 200 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת טבעונית
  • 60 גרם אבקת סוכר
  • 30 גרם אינסטנט פודינג
  • כפית תמצית / מחית וניל
  • 40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)
לקישוט:
  • פירות טריים
הוראות הכנה
  1. ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם הממרח ופצפוצי האורז.
  2. משטחים ברינג עם נייר אפייה ומקפיאים ל 15 דקות.
  3. בנתיים מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים או כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב.
  4. מחלצים את התחתית מהרינג.
  5. מזלפים את הקרם ומקשטים עם פירות טריים.

מגישים ביום ההכנה

אופן אחסון
625a5d71ec6bcf887257a533_WhatsApp-Image-2022-04-16-at-09.08.32
הוראות הכנה
  1. ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם הממרח ופצפוצי האורז.
  2. משטחים ברינג עם נייר אפייה ומקפיאים ל 15 דקות.
  3. בנתיים מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים או כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב.
  4. מחלצים את התחתית מהרינג.
  5. מזלפים את הקרם ומקשטים עם פירות טריים.

מגישים ביום ההכנה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן