6409f82a767b231c150d4630_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.18

עוגת שוקולד טבעונית עם קראסט מושלם

מתכון לעוגה בקוטר 18-20

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים:
  • 120 גרם חמאה טבעונית או שמן קוקוס
  • 250 גרם שוקולד
  • 140 גרם חלב צמחי
  • 200 גרם קמח
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 150 גרם מי חומוס מצומצמים
  • 100 גרם סוכר
הוראות הכנה


1. ממיסים ביחד בקערה במיקרו / באן מארי חמאה, שוקולד וחלב
2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים. שומרים בצד עד לשימוש
3. מצמצמים מי חומוס מ 300 גרם ל 150 גרם (או משתמשים במוכנים) ומצננים 10 דקות במקרר
4. מקציפים את מי החומוס המצומצמים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב
5. מעבירים את המרנג לתוך תערובת השוקולד בהדרגה ב 3 חלקים ומקפלים בעזרת מטרפה כמו בסרטון (לא טורפים אלא מקפלים כמו עם לקקן)
6. כשהבלילה אחידה מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה במסגרת ואופים 35 דקות על 170 מעלות. העוגה צריכה להשאר רכה במרכז אז אין צורך לבדוק עם שיפוד אם היא מוכנה

אופן אחסון
6409f82a767b231c150d4630_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.18
הוראות הכנה


1. ממיסים ביחד בקערה במיקרו / באן מארי חמאה, שוקולד וחלב
2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים. שומרים בצד עד לשימוש
3. מצמצמים מי חומוס מ 300 גרם ל 150 גרם (או משתמשים במוכנים) ומצננים 10 דקות במקרר
4. מקציפים את מי החומוס המצומצמים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב
5. מעבירים את המרנג לתוך תערובת השוקולד בהדרגה ב 3 חלקים ומקפלים בעזרת מטרפה כמו בסרטון (לא טורפים אלא מקפלים כמו עם לקקן)
6. כשהבלילה אחידה מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה במסגרת ואופים 35 דקות על 170 מעלות. העוגה צריכה להשאר רכה במרכז אז אין צורך לבדוק עם שיפוד אם היא מוכנה

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@
דילוג לתוכן