עוגת שוקולד טבעונית עם קראסט מושלם
- 30 דקות
- 35 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. ממיסים ביחד בקערה במיקרו / באן מארי חמאה, שוקולד וחלב
2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים. שומרים בצד עד לשימוש
3. מצמצמים מי חומוס מ 300 גרם ל 150 גרם (או משתמשים במוכנים) ומצננים 10 דקות במקרר
4. מקציפים את מי החומוס המצומצמים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב
5. מעבירים את המרנג לתוך תערובת השוקולד בהדרגה ב 3 חלקים ומקפלים בעזרת מטרפה כמו בסרטון (לא טורפים אלא מקפלים כמו עם לקקן)
6. כשהבלילה אחידה מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה במסגרת ואופים 35 דקות על 170 מעלות. העוגה צריכה להשאר רכה במרכז אז אין צורך לבדוק עם שיפוד אם היא מוכנה
1. ממיסים ביחד בקערה במיקרו / באן מארי חמאה, שוקולד וחלב
2. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים. שומרים בצד עד לשימוש
3. מצמצמים מי חומוס מ 300 גרם ל 150 גרם (או משתמשים במוכנים) ומצננים 10 דקות במקרר
4. מקציפים את מי החומוס המצומצמים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת מרנג יציב
5. מעבירים את המרנג לתוך תערובת השוקולד בהדרגה ב 3 חלקים ומקפלים בעזרת מטרפה כמו בסרטון (לא טורפים אלא מקפלים כמו עם לקקן)
6. כשהבלילה אחידה מעבירים לתבנית משומנת / עם נייר אפייה במסגרת ואופים 35 דקות על 170 מעלות. העוגה צריכה להשאר רכה במרכז אז אין צורך לבדוק עם שיפוד אם היא מוכנה