תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה טבעונית
350 גרם חלב סויה
130 גרם סוכר
120 גרם רסק תפוחים או מעדן וניל
2 כפיות חומץ
220 גרם קמח לבן
15 גרם אבקת אפייה
30 גרם אבקת קקאו
רבע כפית מלח
הוראות הכנה
מחממים תנור לתכנית טורבו על 170 מעלות.
מחממים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח וממשיכים לערבב עם המטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים למשך 35-40 דקות. שימו לב שהבלילה צריכה להיות עדיין רכה יחסית וכשבודקים עם שיפוד הוא צריך לצאת עם פירורים לחים ולא יבש לגמרי! העוגה צריכה להשאר פאדג'ית במרכז
אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים עליה אבקת קקאו או אבקת סוכר.
אופן אחסון
שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים ומחממים מעט לפני ההגשה.
הוראות הכנה
מחממים תנור לתכנית טורבו על 170 מעלות.
מחממים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, חלב וסוכר ומערבבים עם מטרפה.
מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח וממשיכים לערבב עם המטרפה רק עד שהבלילה אחידה.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים למשך 35-40 דקות. שימו לב שהבלילה צריכה להיות עדיין רכה יחסית וכשבודקים עם שיפוד הוא צריך לצאת עם פירורים לחים ולא יבש לגמרי! העוגה צריכה להשאר פאדג'ית במרכז
אחרי שהעוגה מתקררת מפזרים עליה אבקת קקאו או אבקת סוכר.
אופן אחסון
שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים ומחממים מעט לפני ההגשה.