תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
מצרכים
210 גרם קמח
40 גרם אבקת שקדים
150 גרם סוכר
8 גרם אבקת אפייה
כפית חומץ
160 גרם חלב סויה / שקדים
110 גרם רסק תפוחים
50 גרם שמן
50 גרם ממרח שקדים (שקדיה)
100 גרם שוקולד מריר מומס
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
מוסיפים לתוך הקערה חומץ, חלב, רסק תפוחים ושמן ומערבבים.
מפצלים את הבלילה לשתי קערות. באחת מוסיפים שוקולד מומס ובאחת ממרח שקדים.
מעבירים חצי מבלילת השוקולד לתוך תבנית עם נייר אפייה, מעליה את כל הבלילה הבהירה ומעליה את יתרת בלילת השוקולד.
יוצרים צורת שיש עם שיפוד או סכין ומכניסים לאפייה (בלי לפתוח את התנור!) למשך 35-40 דקות. אחרי 35 דקות אפשר לפתוח את התנור ולבדוק עם שיפוד אם העוגה מוכנה (בלילה לא רטובה, אלא עם פירורים לחים בלבד)
מצננים וחותכים. העוגה במיטבה עד 5 ימים בטמפרטורת החדר.
אופן אחסון
הוראות הכנה
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
מוסיפים לתוך הקערה חומץ, חלב, רסק תפוחים ושמן ומערבבים.
מפצלים את הבלילה לשתי קערות. באחת מוסיפים שוקולד מומס ובאחת ממרח שקדים.
מעבירים חצי מבלילת השוקולד לתוך תבנית עם נייר אפייה, מעליה את כל הבלילה הבהירה ומעליה את יתרת בלילת השוקולד.
יוצרים צורת שיש עם שיפוד או סכין ומכניסים לאפייה (בלי לפתוח את התנור!) למשך 35-40 דקות. אחרי 35 דקות אפשר לפתוח את התנור ולבדוק עם שיפוד אם העוגה מוכנה (בלילה לא רטובה, אלא עם פירורים לחים בלבד)
מצננים וחותכים. העוגה במיטבה עד 5 ימים בטמפרטורת החדר.