עוגת שמרים קינמון ומייפל
- שעתיים וחצי
- 40 דקות
- בינוני
תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍
1. במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לפחות 10 דקות, עד שהוא רך ונמתח כמו בסרטון.
2. משמנים את הבצק במעט שמן ומעבירים להתפחה של כשעה במקום חמים עד שהוא מכפיל את הגודל המקורי שלו.
3. בנתיים מכינים את הבלילה: מרככים חמאה טבעונית (לא ממיסים) ומערבבים עם סוכר וקינמון. שומרים במקרר עד לשימוש.
4. כשהבצק תפוח, מחלקים אותו לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע דק.
5. מורחים את המילוי ומגלגלים בצורה הדוקה.
6. מעבירים להקפאה של רבע שעה להתייצבות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
7. חותכים את גליל הבצק לפרוסות ומסדרים בתבנית. משאירים להתפחה נוספת של כ 40 דקות.
8. אופים את העוגה כ 30-40 דקות בהתאם לגודל שלה ומזלפים מייפל מלמעלה. מקשטים בפקאנים
1. במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק לפחות 10 דקות, עד שהוא רך ונמתח כמו בסרטון.
2. משמנים את הבצק במעט שמן ומעבירים להתפחה של כשעה במקום חמים עד שהוא מכפיל את הגודל המקורי שלו.
3. בנתיים מכינים את הבלילה: מרככים חמאה טבעונית (לא ממיסים) ומערבבים עם סוכר וקינמון. שומרים במקרר עד לשימוש.
4. כשהבצק תפוח, מחלקים אותו לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע דק.
5. מורחים את המילוי ומגלגלים בצורה הדוקה.
6. מעבירים להקפאה של רבע שעה להתייצבות ובנתיים מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
7. חותכים את גליל הבצק לפרוסות ומסדרים בתבנית. משאירים להתפחה נוספת של כ 40 דקות.
8. אופים את העוגה כ 30-40 דקות בהתאם לגודל שלה ומזלפים מייפל מלמעלה. מקשטים בפקאנים