מאפינס שוקולד צ'יפס טבעוני

המאפינס המושלם לקפה של הבוקר! הוא קלאסי ואין אחד שלא יחטוף אותו מהשולחן. אפשר לשלב בין סוגי שוקולדים או להחליף חלק מהכמות בתוספת אחרת כמו אגוזים או פירות קצוצים
רכיבים
  • 200 גרם קמח
  • 100 גרם סוכר חום בהיר
  • 200 גרם חלב צמחי
  • 50 גרם רסק תפוחים
  • 70 גרם שמן קנולה / זית
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 120 גרם שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה רק עד שהבלילה אחידה
2. מוסיפים 100 גרם שוקולד צ'יפס ושומרים 20 לפיזור מלמעלה
3. מעבירים לתבנית מאפינס עם מנג'טים ממש עד הסוף (כדי שיצאו יפים וגבוהים) ומפזרים את השוקולד הנותר
4. מכניסים לאפייה של 15-20 דקות לתנור שחומם מראש על 170 מעלות בתכנית טורבו (אחרי 15 דקות בודקים עם קיסם שהוא יוצא עם פירורים בלבד)

אופן אחסון
עד 4 ימים במקרר או חודש במקפיא
הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה רק עד שהבלילה אחידה
2. מוסיפים 100 גרם שוקולד צ'יפס ושומרים 20 לפיזור מלמעלה
3. מעבירים לתבנית מאפינס עם מנג'טים ממש עד הסוף (כדי שיצאו יפים וגבוהים) ומפזרים את השוקולד הנותר
4. מכניסים לאפייה של 15-20 דקות לתנור שחומם מראש על 170 מעלות בתכנית טורבו (אחרי 15 דקות בודקים עם קיסם שהוא יוצא עם פירורים בלבד)

אופן אחסון
עד 4 ימים במקרר או חודש במקפיא
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן