איך הכל התחיל?

נעים להכיר, אני דניאל וגנר, קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת אסטלה, בעלת תואר ראשון ושני בכלכלה ובמנהל עסקים. לפני כמה שנים, לאחר כמה חודשים כטבעונית אזרתי אומץ, עזבתי את העבודה הנוחה בתור שכירה, והתחלתי ללמוד קונדיטוריה. לאחר כשנה פתחתי סטודיו קסום בסטייל אורבני, ללימודי קונדיטוריה טבעונית.

ההצלחה של הסטודיו והביקוש עשו את שלהם. לאחר שנה של העברת סדנאות קונדיטוריה ופתיחת קורס הקונדיטוריה הטבעוני הראשון מסוגו בישראל, החלטתי לקחת את האהבה שלי למטבח הטבעוני לשלב הבא - מרכז ללימוד קולינריה טבעונית.

מי אנחנו היום?

היום אפשר למצוא ב-Cheffa מגוון סדנאות וקורסים לקונדיטוריה ולבישול טבעוני בהנחייתי ובהנחיית צוות מדהים של מורים מקצועיים ממגוון רחב של מטבחים וסגנונות בישול.

אני מזמינה אתכם להצטרף אלינו ולגלות עולם שלם של ריחות וטעמים, להכיר חומרי גלם חדשים, להתמקצע וללמוד ממיטב המורים איך ליצור שפע של מנות טבעוניות מדהימות. ברוכים הבאים!

הצוות שלנו

דניאל וגנר

דניאל וגנר

דניאל קונדיטורית ושוקולטיירית והבעלים של בית הספר Cheffa. מלמדת את סדנאות ושיעורי הקינוחים והשוקולד בבית הספר.

גיא רובננקו

גיא רובננקו

גיא שף ותיק המתמחה במטבחי מזרח אסייה. בעלים של קייטרינג ניט נוי, מעביר סדנאות ומפיק אירועים בתחום. מלמד בקורס את שיעור מטבח מזרח אסיה.

רנית שחר

רנית שחר

רנית אופה ותיקה ובעלת המאפייה לחם טוב, ומחברת הספר 'לחם ומה שחשבתי'. מלמדת קורסי לחם בבית הספר לקונדיטוריה של אסטלה, ומלמדת את שיעור המאפים בקורס.

חן זבולון

חן זבולון

חן מתמחה בפיתוח וייצור של גבינות טבעוניות. הבעלים שלמעדני הטבע - עסק למכירת גבינות טבעוניות ממגוון סוגים ומנחה סדנאות בתחום. מלמד את שיעור הגבינות ושיעור ארוחות הבוקר בקורס

מתן שמיר

מתן שמיר

מתן שף עם ניסיון עשיר במטבחים בארץ ובחו"ל. בעל קייטרינג ומעדניית 'טיירה' - מעדנייה טבעונית ללא גלוטן בצפון. מתמחה בבישול מקומי ים תיכוני, ומלמדת בקורס את השיעורים: דגנים וקטניות, טופו, תחליפי בשר, ובישול מקומי.

נועה לוי

נועה לוי

נועה שפית ותיקה עם ניסיון עשיר במסעדות וניהול מטבחים. מתמחה בבישול טבעי, התססות ויצירת מזווה טבעי, עשיר ומגוון. מלמדת את שיעור היכרות עם עולם המטבח ואת שיעור הבישול הטבעי בקורס.

לילך אדמן

לילך אדמן

קונדיטורית ובשלנית המתמחה בפיתוח ויצירת פסטות צבעוניות ומיוחדות. מנחת סדנת פיוז'ן איטלקי ו - 5 מטבחים אסיתיים.

נגה זיכל

נגה זיכל

קונדיטורית ומפתחת מתכונים. מורה בשיעורי מוסים ומקרונים בקורס הקונדיטוריה

חן אלישע

חן אלישע

קונדיטורית ומפתחת מתכונים בעלת ניסיון רב בעבודה בקונדיטוריות שונות ומגוונות. מורה בשיעורי טארטים ובצק עלים בקורס הקונדיטוריה

באסמה סקאללה

באסמה סקאללה

באסמה קונדיטורית ובשלנית מדהימה ובעלת ניסיון של שנים, שמלמדת מתוך אהבה אמיתית לאוכל ולמסורת שמתלווה אליו. למדה ומלמדת בבתי ספר לקונדיטוריה. מלמדת את סדנת בישול מהמטבח הערבי, ואת שיעורי העוגיות והשמרים בקורס הקונדיטוריה.

רינת ינסמן

רינת ינסמן

רינת בשלנית הודית מדהימה, שלמדה את הידע שלה מאמה וסבתה שלימדו אותה את כל סודות המטבח ההודי. מבשלת אוכל מלא בטעמים ומרקמים מדויקים ומיוחדים. מנחת סדנת בישול הודי.

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.