נעים להכיר, אני דניאל וגנר, קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת אסטלה, בעלת תואר ראשון ושני בכלכלה ובמנהל עסקים. לפני כמה שנים, לאחר כמה חודשים כטבעונית אזרתי אומץ, עזבתי את העבודה הנוחה בתור שכירה, והתחלתי ללמוד קונדיטוריה. לאחר כשנה פתחתי סטודיו קסום בסטייל אורבני, ללימודי קונדיטוריה טבעונית.
ההצלחה של הסטודיו והביקוש עשו את שלהם. לאחר שנה של העברת סדנאות קונדיטוריה ופתיחת קורס הקונדיטוריה הטבעוני הראשון מסוגו בישראל, החלטתי לקחת את האהבה שלי למטבח הטבעוני לשלב הבא - מרכז ללימוד קולינריה טבעונית.
היום אפשר למצוא ב-Cheffa מגוון סדנאות וקורסים לקונדיטוריה ולבישול טבעוני בהנחייתי ובהנחיית צוות מדהים של מורים מקצועיים ממגוון רחב של מטבחים וסגנונות בישול.
אני מזמינה אתכם להצטרף אלינו ולגלות עולם שלם של ריחות וטעמים, להכיר חומרי גלם חדשים, להתמקצע וללמוד ממיטב המורים איך ליצור שפע של מנות טבעוניות מדהימות. ברוכים הבאים!
קונדיטורית ובשלנית המתמחה בפיתוח ויצירת פסטות מיוחדות
מנחת סדנת פיוז'ן איטלקי
קונדיטורית ומפתחת מתכונים.
מורה בשיעורי מוסים ומקרונים בקורס הקונדיטוריה
ובסדנאות פטיפורים וקינוחי ראווה
אופה ובעלת המאפייה 'לחם טוב'.
מורה בשיעור לחם בקורס הקונדיטוריה
קונדיטורית ומפתחת מתכונים בעלת ניסיון רב בעבודה בקונדיטוריות שונות ומגוונות.
מורה בשיעורי טארטים ובצק עלים בקורס הקונדיטוריה
קונדיטורית בעלת ניסיון רב
מורה בשיעורי עוגיות ושמרים בקורס הקונדיטוריה
ובסדנת בישול מהמטבח הערבי
בשלנית ובעלת קייטרינג הודי ביתי
מורה לסדנת בישול הודי