נעים להכיר, אני דניאל וגנר, קונדיטורית ושוקולטיירית בוגרת אסטלה, מורה לקונדיטוריה, שוקולטיירית, יועצת קולינרית, בעלת תואר ראשון ושני בכלכלה ובמנהל עסקים. לימדתי באסטלה במשך שנה ובמקביל פתחתי בית ספר משלי ללימודי קולינריה טבעונית, שם לימדתי עם המורים שלי ב 4 השנים האחרונות, מעל 300 סדנאות ו- 15 קורסי קונדיטוריה מורחבים
כיום אני מפתחת מתכונים לחברות המסחריות הכי גדולות בשוק, מלמדת קונדיטוריה ועושה ייעוץ שיווקי וקולינרי לעסקים.
אני מתרגשת לשתף אתכם בידע שצברתי במהלך השנים, וללמד אתכם להכין אוכל טבעוני טעים, מדויק ולא מתפשר