fbpx

איך להכין פרלינים וממתקי שוקולד
שאף אחד לא יאמין שהם טבעוניים.

אם את פה, כנראה שניסית להכין קינוחים טבעוניים בעבר, לא פעם ולא פעמיים

הבעיה? זה היה מסובך, לא ברור וקשה מידי

ניסית להכין שוב ושוב ושוב. מצרכים שונים, מתכונים שונים, שיטות שונות

אבל כל פעם מחדש, התוצאה הסופית לא יצאה בכלל כמו שציפית

אולי אפילו ניסית לטמפרר שוקולד אבל התהליך לא הלך בקלות ובכיף כמו שרצית

WhatsApp Image 2021-03-16 at 15.58.53
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (1)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (2)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (4)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (5)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41
WhatsApp Image 2021-03-16 at 15.58.53
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (1)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (2)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (4)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (5)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41

אחרי הסדנה את:

WhatsApp Image 2021-03-16 at 15.58.53
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (1)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (2)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (4)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (5)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41
WhatsApp Image 2021-03-16 at 15.58.53
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (1)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (2)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (4)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41 (5)
WhatsApp Image 2021-03-16 at 16.00.41

למה השיטות שניסית עד היום לא הצליחו?

איך מכינים גנאש שוקולד, קרמל, ומילויי פירות

איך מכינים פרלינים בקלות ובלי ציוד מיוחד

איך מטמפררים שוקולד ב 4 שיטות שאפשר ליישם בקלות מהמטבח בבית

את הסוד להכנת פרלינים וממתקי שוקולד שמרגישים לגמרי חלביים

את כל הכללים החשובים שלא תמצאי במקומות אחרים

איך להכין בעזרת הטכניקה שנלמדת בסדנה פרלינים בכל קישוט, טעם וסגנון שתרצי

כל הדגשים שילמדו אותך איך להכין את הפרלינים בצורה הכי מקצועית ובטעם הכי מדויק שיש

איך מכינים פרלינים בקלות ובלי ציוד מיוחד

איך מטמפררים שוקולד ב 4 שיטות שאפשר ליישם בקלות מהמטבח בבית

למה השיטות שניסית עד היום לא הצליחו?

איך מכינים גנאש שוקולד, קרמל, ומילויי פירות

את הסוד להכנת פרלינים וממתקי שוקולד שמרגישים לגמרי חלביים

את כל הכללים החשובים שלא תמצאי במקומות אחרים

איך להכין בעזרת הטכניקה שנלמדת בסדנה פרלינים בכל קישוט, טעם וסגנון שתרצי

כל הדגשים שילמדו אותך איך להכין את הפרלינים בצורה הכי מקצועית ובטעם הכי מדויק שיש

סילבוס הסדנה

פרקים 01-05
שיטות טמפרור

נלמד 4 שיטות טמפרור שאת כולן אפשר להכין מהמטבח הביתי בקלות

פרק 06
טראפלס שוקולד פקאן בשתי שכבות

נלמד להכין גנאש שוקולד יציב שאפשר להכין ממנו ממתקים, וציפוי שוקולד מטומפרר שיוצר ממתק חלומי

פרק 07
ממתק ג'אנדויה ושברי לוז

נלמד להשתמש בג'אנדויה ולהכין ממנה טראפלס קראנצ'ים עם מילוי קרם אגוזים מושלם

פרק 08
טבלאות שוקולד וקישוטים

נלמד להכין טבלאות שוקולד יפייפיות ולקשט אותן במלא תוספות משמחות

פרק 09
פרלין במילוי גנאש שמן זית ותבלינים

נלמד להכין גנאש שוקולד שמן זית ותבלינים ולמלא בתוך פרלינים שנלמד להכין (נכין מעטפת שוקולד, נמלא בגנאש ונסגור עם שוקולד)

פרק 10
פרלין במילוי גנאש לימונענע

נלמד להכין גנאש בשילוב פירות ועשבי תיבול, וגם את טכניקת הקישוט של פרלינים בכל צבע ו וצורה שתרצו

פרק 11
פרלין במילוי קרמל פטל

נלמד לעשות צביעה מלאה לפרלינים ואת טכניקת ההכנה של קרמל פירות שתוכלו להכין עם עוד המון פירות אחרים

פרק 12
פרלין במילוי גנאש קרמל מלוח

נלמד עוד טכניקת צביעה של פרלינים, איך מטמפררים שוקולד חלב טבעוני ואיך מכינים קרמל שנהפוך למילוי הכי טעים שתטעמו. בהבטחה

למה כדאי לך להצטרף לסדנה?

את לא צריכה

יש גם בונוסים

ליווי אישי בוואטסאפ​

תוכלי לשאול אותי באופן פרטני כל שאלה שרק תרצי, וגם אבדוק איך הולך לך במהלך הזמן הזה כדי לוודא שאת מתקדמת ומצליחה. הליווי יתבצע בוואטסאפ

קבוצת וואטסאפ סגורה לתמיכה​

בנוסף לליווי האישי, תקבלי גישה לקבוצת ווצאפ סגורה עם שאר משתתפי הסדנה שבה תקבלי ממני ומחברי הקבוצה מענה בכל דבר שתצטרכי

מעל 285 אנשים כבר הצטרפו לסדנה

עכשיו במחיר מבצע:
294₪

במקום 397₪

הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן וכוללת ליווי אישי צמוד

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות טבעוניות מושלמות

ובעזרת השיטה הזאת, להכין עוגות טבעוניות זה פשוט, ובעיקר כיף וסיפוק גדול

וברגע שתהיה לך את הטכניקה הזאת, תוכלי להכין כל בחושה טבעוניות שרק תרצי

ב- 6 שנים האחרונות העברתי סדנאות וקורסים פרונטליים לאלפי משתתפים.

והיום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי, רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

64073d6dae20f2d5ecd10e59_arabic 209

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הציל אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“אני סופר ממליצה על הסדנאות של דניאל. כל הכיף זה שיש את הסדנה הזאת אחת ולתמיד אז כל פעם שאני לא נוגעת בנושאים הרבה זמן, אני יכולה לחזור ולהתאמן. המלצה חמה 🙂 ״

אושר אלדד מהוד השרון:

עכשיו יכול להיות שאת תוהה לעצמך…

“מה אם הסדנה לא תהיה טובה?”

“מה אם היא לא תחדש לי כלום?”

אלה חששות הגיוניים, ולכן יש לך אחריות של 100% מהכסף בחזרה.

אני כל כך בטוחה שהסדנה תשנה את הדרך שבה את מסתכלת על אפייה טבעונית ככה שאת תקבלי החזר של 100% מהכסף בחזרה במידה ואת לא מרוצה ממנה.

(תקף ל-14 ימים מרכישת הסדנה)

מוכנה להתחיל להכין קינוחים טבעוניים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר עולה מיד לאחר החג

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה טבעונית זה שטיות“

אושר אלדד

כמה דברים שחשוב שתדעי!

ניתן לחלק את התשלום ל-3 תשלומים (ללא ריבית!)

מחיר הסדנה כולל ליווי אישי ללא הגבלת זמן

הסדנה היא דיגיטלית, מוקלטת ופתוחה עבורך לשימוש ללא הגבלת זמן

מוכנה להפוך למאסטרית בקונדיטוריה טבעונית? 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

יש צורך רק בשפכטל ובתבנית שוקולד שאפשר למצוא בחנויות אפייה. מעבר לזה לא צריך שום ציוד – אפילו לא מדחום

לחלוטין! חלק יצליחו על הפעם הראשונה ולחלק ידרשו ניסיון או שניים אבל התהליך הוא כיפי בטירוף וקולטים אותו ממש מהר בעזרת השיטה שאני מלמדת

בוודאי. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

בכלל לא 🙂 חומרי הגלם פשוטים ותוכלי למצוא אותם בכל בסופר.

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, אתן לך תזכורות לצפיה כדי לוודא שאת מתקדמת 🙂

לא מרוצה מהסדנה? קבלי 100% מהכסף בחזרה. 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.