fbpx

איך להכין בורקסים, מילפיי ועוד עשרות מאפים
שאף אחד לא יאמין שהם טבעוניים.

אם את פה, כנראה שניסית להכין מאפים טבעוניים בעבר, לא פעם ולא פעמיים

הבעיה? זה היה מסובך, לא ברור וקשה מידי

ניסית להכין שוב ושוב ושוב. מצרכים שונים, מתכונים שונים, שיטות שונות

אבל כל פעם מחדש, התוצאה הסופית לא יצאה בכלל כמו שציפית

כן קראת כבר איך מחליפים ביצים במאפים, ולמה חשוב לשים לב. ועדיין זה פשוט לא יוצא מושלם

WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.03.03
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.55.28
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.02.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.44.09
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.47
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.57.36
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.03.03
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.55.28
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.02.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.44.09
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.47
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.57.36

אחרי הסדנה את:

WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.03.03
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.55.28
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.02.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.44.09
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.57.36
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.47
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.03.03
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.55.28
WhatsApp Image 2024-04-08 at 17.02.16
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.44.09
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.57.36
WhatsApp Image 2024-04-08 at 16.56.47

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים גנאש שוקולד, קרם שקדים וקרם פטיסייר

איך מכינים בצק עלים בבית בקלות ובלי שום ציוד מיוחד

איך מכינים בצק עלים שמתאים גם למאפים מתוקים וגם למלוחים

את הסוד להכנת בצק מקורמל ויפייפה כמו מקונדיטוריה

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

איך להכין בעזרת הטכניקה שנלמדת בסדנה עוד עשרות מאפים בטעמים וצורות שונות

איך לאחסן את המאפים שיישארו טריים להרבה זמן

איך מכינים בצק עלים בבית בקלות ובלי שום ציוד מיוחד

איך מכינים בצק עלים שמתאים גם למאפים מתוקים וגם למלוחים

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים גנאש שוקולד, קרם שקדים וקרם פטיסייר

את הסוד להכנת בצק מקורמל ויפייפה כמו מקונדיטוריה

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

איך להכין בעזרת הטכניקה שנלמדת בסדנה עוד עשרות מאפים בטעמים וצורות שונות

איך לאחסן את המאפים שיישארו טריים להרבה זמן

סילבוס הסדנה

פרק 01
בצק עלים בסיסי

נלמד איך להכין בצק עלים בסיסי בקלות ובלי ציוד מיוחד. ועם כמה טריקים שייקצרו את ההכנה ויהפכו אותה לכיפית וקלילה

פרק 02
בורקס גבינה

נלמד איך להכין מילוי גבינה טבעוני וממנו להכין בורקסים טעימים וקראנצ'ים בטירוף

פרק 03
מאפה קולורבי מלוח

מבצק העלים שהכנו נכין נאפה מלוח במילוי גבינה וקולורבי אפוי

פרק 04
מאפים במילוי קרם שקדים ותפוחים מקורמלים

נלמד להכין קרם שקדים טבעוני, לקרמל תפוחים בשיטה מהירה ולהרכיב מהם מאפה שאף אחד לא יגיד לו לא

פרק 05
אוזני פיל

נכין אוזני פיל ונצפה אותן בשוקולד שייתנו לנו ביחד מאפה משגע

פרק 06
מאפי קרם פקאן וגנאש תבלינים

נלמד להכין גנאש ואיך לשלב בתוכו תבלינים בצורה מיוחדת ומעודנת. נלמד גם להכין קרמל פקאנים ומהכל ליצור מאפה מהפנט

פרק 07
מילפיי עם קרם פטיסייר ופירות

נלמד להכין קרם פטיסייר טבעוני וממנו נרכיב מילפיי עם פירות יער ובצק מקורמל וחלומי

למה כדאי לך להצטרף לסדנה?

את לא צריכה

יש גם בונוסים

ליווי אישי בוואטסאפ​

תוכלי לשאול אותי באופן פרטני כל שאלה שרק תרצי, וגם אבדוק איך הולך לך במהלך הזמן הזה כדי לוודא שאת מתקדמת ומצליחה. הליווי יתבצע בוואטסאפ

קבוצת וואטסאפ סגורה לתמיכה​

בנוסף לליווי האישי, תקבלי גישה לקבוצת ווצאפ סגורה עם שאר משתתפי הסדנה שבה תקבלי ממני ומחברי הקבוצה מענה בכל דבר שתצטרכי

מעל 218 אנשים כבר הצטרפו לסדנה

עכשיו במחיר מבצע:
284₪

במקום 384₪

הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן וכוללת ליווי אישי צמוד

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות טבעוניות מושלמות

ובעזרת השיטה הזאת, להכין עוגות טבעוניות זה פשוט, ובעיקר כיף וסיפוק גדול

וברגע שתהיה לך את הטכניקה הזאת, תוכלי להכין כל בחושה טבעוניות שרק תרצי

ב- 6 שנים האחרונות העברתי סדנאות וקורסים פרונטליים לאלפי משתתפים.

והיום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי, רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

64073d6dae20f2d5ecd10e59_arabic 209

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הציל אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“אני סופר ממליצה על הסדנאות של דניאל. כל הכיף זה שיש את הסדנה הזאת אחת ולתמיד אז כל פעם שאני לא נוגעת בנושאים הרבה זמן, אני יכולה לחזור ולהתאמן. המלצה חמה 🙂 ״

אושר אלדד מהוד השרון:

עכשיו יכול להיות שאת תוהה לעצמך…

“מה אם הסדנה לא תהיה טובה?”

“מה אם היא לא תחדש לי כלום?”

אלה חששות הגיוניים, ולכן יש לך אחריות של 100% מהכסף בחזרה.

אני כל כך בטוחה שהסדנה תשנה את הדרך שבה את מסתכלת על אפייה טבעונית ככה שאת תקבלי החזר של 100% מהכסף בחזרה במידה ואת לא מרוצה ממנה.

(תקף ל-14 ימים מרכישת הסדנה)

מוכנה להתחיל להכין מאפים טבעוניים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר עולה מיד לאחר החג

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה טבעונית זה שטיות“

אושר אלדד

כמה דברים שחשוב שתדעי!

יתן לחלק את התשלום ל-3 תשלומים (ללא ריבית!)

מחיר הסדנה כולל ליווי אישי ללא הגבלת זמן

הסדנה היא דיגיטלית, מוקלטת ופתוחה עבורך לשימוש ללא הגבלת זמן

מוכנה להפוך למאסטרית באפייה טבעונית? 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

בכלל לא. הסדנה מותאמת למטבח הביתי ואין צורך בציוד מיוחד – רק תנור ביתי.

לחלוטין! הסדנה פשוטה וברגע שמבינים את הטכניקות החשובות, התוצאות המושלמות יגיעו 🙂

בוודאי. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

בכלל לא 🙂 חומרי הגלם פשוטים ותוכלי למצוא אותם בכל בסופר.

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, אתן לך תזכורות לצפיה כדי לוודא שאת מתקדמת 🙂

לא מרוצה מהסדנה? קבלי 100% מהכסף בחזרה. 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.