fbpx

איך להכין מאפים
שאף אחד לא יאמין שהם טבעוניים.

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שתעלה לך את הביטחון במטבח הטבעוני,
ותהפוך את ההכנה של מאפי שמרים טבעוניים למספקת ומתגמלת.

צעד 1: צפי בסרטון הזה שיסביר לך הכל על הסדנה

צעד 2: לחצי על הכפתור כדי לגלות מה נכין בסדנה

אם את פה, כנראה שניסית להכין מאפים טבעוניים בעבר, לא פעם ולא פעמיים

הבעיה? זה היה מסובך, לא ברור וקשה מידי

ניסית להכין שוב ושוב ושוב. מצרכים שונים, מתכונים שונים, שיטות שונות

אבל כל פעם מחדש, התוצאה הסופית לא יצאה בכלל כמו שציפית

WhatsApp Image 2024-01-06 at 21.41.36
c8149c22-f647-4b31-89c3-58e12d5d4367
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.10.00
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.22.21
e4901df2-3dfd-4197-9500-f992a60c173a
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.09.24
2ab837f4-ec18-486f-b182-468ee67725f5
WhatsApp Image 2024-01-22 at 21.02.36 (1)
WhatsApp Image 2024-01-06 at 21.41.36
c8149c22-f647-4b31-89c3-58e12d5d4367
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.10.00
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.22.21
e4901df2-3dfd-4197-9500-f992a60c173a
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.09.24
2ab837f4-ec18-486f-b182-468ee67725f5
WhatsApp Image 2024-01-22 at 21.02.36 (1)

אחרי הסדנה את:

WhatsApp Image 2024-01-06 at 21.41.36
c8149c22-f647-4b31-89c3-58e12d5d4367
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.10.00
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.22.21
e4901df2-3dfd-4197-9500-f992a60c173a
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.09.24
2ab837f4-ec18-486f-b182-468ee67725f5
WhatsApp Image 2024-01-22 at 21.02.36 (1)
WhatsApp Image 2024-01-06 at 21.41.36
c8149c22-f647-4b31-89c3-58e12d5d4367
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.10.00
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.22.21
e4901df2-3dfd-4197-9500-f992a60c173a
WhatsApp Image 2024-01-08 at 11.09.24
2ab837f4-ec18-486f-b182-468ee67725f5
WhatsApp Image 2024-01-22 at 21.02.36 (1)

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים מילויים למאפים שמרגישים ממש חלביים 

איך מכינים עוגת שמרים מושלמת ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מחליפים ביצים וחלב בבצקי שמרים, בקרמים ובמילויים

רוגלכים, בבקה, בריושים וסינבונס שיותר טעימים מהמקור

איך להתפיח נכון את הבצק ואיך המרקם שלו אמור להראות

תלמדי איך לעצב מאפים ועוגות יפייפיות ומדויקות

איך לאחסן את המאפים שישארו טעימים להרבה יותר מיום אחד 

איך מכינים עוגת שמרים מושלמת ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מחליפים ביצים וחלב בבצקי שמרים, בקרמים ובמילויים

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים מילויים למאפים שמרגישים ממש חלביים 

איך להתפיח נכון את הבצק ואיך המרקם שלו אמור להראות

רוגלכים, בבקה, בריושים וסינבונס שיותר טעימים מהמקור

איך לאחסן את המאפים שישארו טעימים להרבה יותר מיום אחד 

תלמדי איך לעצב מאפים ועוגות יפייפיות ומדויקות

סילבוס הסדנה

פרק 01
עוגת שמרים שוקולד נוגט

- טכניקת הכנה של בצק שמרים קלאסי
- נוטלה טבעונית! שמכינים בכמה דקות
- מה מורחים על המאפה כדי לקבל צבע יפה?
- תחליפי ביצה במאפים מתוקים
- איך יודעים שהבצק מוכן להתפחה?

פרק 02
סינבונס עם אייסינג טבעוני

- טכניקת הכנה של סינבונס מהבצק הקלאסי
- מילוי קינמון טבעוני
- אייסינג טבעוני
- טיפים ליצירת מאפים משורטטים שנוח לעבוד איתם

פרק 03
רוגלך קלאסי

- טכניקת הכנה של בצק רוגלך
- מילוי רוגלך קלאסי
- סירופ סוכר שהופך כל מאפה ליפייפה

פרק 04
מאפים במילוי קרם שקדים ופירות יער

- טכניקת הכנה של מאפי שקדים ופירות יער 
- קרם שקדים טבעוני שמתאים למלא עוגות ומאפים!

פרק 05
רוגלך פסטו מלוח

- טכניקת הכנה של בצק שמרים מלוח
- פסטו טבעוני שמתאים לכל דבר
- תחליפי ביצה במאפים מלוחים

פרק 06
בריוש שמן זית מלוח

- טכניקת הכנה של בצק בריוש על בסיס שמן זית
- איך מכדררים כדור בצק יפה?
- רעיונות למילויים וציפויים

פרק 07
בריוש חמאה מתוק

- טכניקת הכנה של בצק בריוש על בסיס חמאה 
- איך יודעים שבצק בריוש מוכן להתפחה?
- עיצוב קשרים מיוחד למאפים

שימי ❤

הסדנה לא הולכת לתת לך רק “מתכונים” 

מתכונים יש בשפע, ואם מחפשים ממש טוב, תמיד אפשר למצוא מתכונים טובים.

המטרה האמיתית של הסדנה 

היא ללמד אותך את הטכניקה הנכונה ולגלות לך ידע שלא רק ילמד אותך להכין מאפים ועוגות טעימות בטירוף…

אלא גם ייתן לך השראה, יצירתיות וביטחון להכין אינסוף גרסאות משלך.

בלי להיות תלויה בחסדיו של מתכון מהאינטרנט שאולי יצא טוב ואולי לא.

את לא צריכה

יש גם בונוסים

ליווי אישי בוואטסאפ​

תוכלי לשאול אותי באופן פרטני כל שאלה שרק תרצי, וגם אבדוק איך הולך לך במהלך הזמן הזה כדי לוודא שאת מתקדמת ומצליחה. הליווי יתבצע בוואטסאפ

קבוצת וואטסאפ סגורה לתמיכה​

בנוסף לליווי האישי, תקבלי גישה לקבוצת ווצאפ סגורה עם שאר משתתפי הסדנה שבה תקבלי ממני ומחברי הקבוצה מענה בכל דבר שתצטרכי

קובץ PDF עם 10 מתכוני בונוס נוספים

רוצה לקבל עוד רעיונות למילויים ועיצובים? לסדנה מצורף קובץ עם 10 מתכוני בונוס נוספים לשימושך

מעל 336 אנשים כבר הצטרפו לסדנה

עכשיו במחיר מבצע
294₪

במקום 397₪

הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן וכוללת ליווי אישי צמוד

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות טבעוניות מושלמות

ובעזרת השיטה הזאת, להכין עוגות טבעוניות זה פשוט, ובעיקר כיף וסיפוק גדול

וברגע שתהיה לך את הטכניקה הזאת, תוכלי להכין כל בחושה טבעוניות שרק תרצי

ב- 6 שנים האחרונות העברתי סדנאות וקורסים פרונטליים ל – 6,224 משתתפים.

והיום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי, רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

64073d6dae20f2d5ecd10e59_arabic 209

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הצילה אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה זה שטויות ואני יכולה לתקתק בצק שמרים מעכשיו לעכשיו ״

אושר אלדד מהוד השרון:

עכשיו יכול להיות שאת תוהה לעצמך…

“מה אם הסדנה לא תהיה טובה?”

“מה אם היא לא תחדש לי כלום?”

אלה חששות הגיוניים, ולכן יש לך אחריות של 100% מהכסף בחזרה.

אני כל כך בטוחה שהסדנה תשנה את הדרך שבה את מסתכלת על אפייה טבעונית ככה שאת תקבלי החזר של 100% מהכסף בחזרה במידה ואת לא מרוצה ממנה.

(תקף ל-14 ימים מרכישת הסדנה)

מוכנה להתחיל להכין מאפים שיטריפו את המשפחה?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

כמה דברים שחשוב שתדעי!

ניתן לחלק את התשלום ל-3 תשלומים (ללא ריבית!)

מחיר הסדנה כולל ליווי אישי ללא הגבלת זמן

הסדנה היא דיגיטלית, מוקלטת ופתוחה עבורך לשימוש ללא הגבלת זמן

מוכנה להפוך למאסטרית באפייה טבעונית? 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל

בכלל לא. הסדנה מותאמת למטבח הביתי ואין צורך בציוד מיוחד – רק מערוך ותנור ביתי

חלקכן תצליחו על הפעם הראשונה וחלקכן אולי יצטרכו עוד ניסיון או שניים, אבל אתן תראו שיפור משמעותי כבר בניסיון הראשון. והיופי הוא שהסדנה היא שלכן ללא הגבלה ואפשר להתאמן כמה פעמים שרוצים!

בוודאי. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

יש לסדנה ליווי צמוד שלי ובנוסף קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

בכלל לא! חומרי הגלם פשוטים ותוכלי למצוא אותם בכל בסופר

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי

מה הכוונה? אני אדאג להיות איתכן בקשר ולבדוק איך הולך לכן. בנוסף לזה, כל התמונות בקבוצת הוואטסאפ של הסדנה כבר יעשו לכן חשק להכין 😉 

לא מרוצה מהסדנה? קבלי 100% מהכסף בחזרה. 

הגעת עד לכאן ולא בטוחה עדיין אם להצטרף?
הסרטון הזה בשבילך:

נגן וידאו

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

‘הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש’

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.