כמה מילים על המדריכים…..
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח. עמחליף ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף, בגורמי מגמש. תרבנך וסתעד לכנו סתשם השמה – לתכי מורגם בורק? לתיג ישבעס.
קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח. עמחליף ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף, בגורמי מגמש. תרבנך וסתעד לכנו סתשם השמה – לתכי מורגם בורק? לתיג ישבעס.
קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולורס מונפרד אדנדום סילקוף, מרגשי ומרגשח. עמחליף ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף, בגורמי מגמש. תרבנך וסתעד לכנו סתשם השמה – לתכי מורגם בורק? לתיג ישבעס.

לטבען זה לא מסובך

מה אם הייתי אומרת לך שיש חוברת אחת, שתפתור את כל הבעיות שלך באפייה טבעונית?

חוברת שתגלה לך דברים כמו:
למה עוגות בחושות יוצאות לנו 'משעממות' ובלי טעם?
למה הבצק לא יוצא פריך כמו שרצית?
למה הקצפת הטבעונית לא יוצאת אוורירית מספיק?
למה עוגות המוס שאת מכינה לא מקבלות מרקם קטיפתי כמו שאת זוכרת מעוגות חלביות?
למה המרנג הטבעוני לא מצליח להקציף? או משתטח באפייה?
למה את לא מצליחה להכין קרם קרמל חלק ויפה?

תלמדי אותי הכל!

חולמים על קורס קונדיטוריה ולא על סדנה אחת לנושא ספציפי?
מהמם! יש לי חבילה שכוללת את כל הסדנאות והקורסים וליווי איתי בוואטסאפ ובזום במחיר סופר שווה!

דילוג לתוכן