אגדשי טופו טבעוני

זמן הכנה:
30 דקות
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
40 דקות
/
דרגת קושי:
בינוני
פורסם בתאריך:
26.1.2022

מצרכים

מתכון ל 2-3 מנות

לטופו:

חבילת טופו

2 כפות רוטב סויה

כף שמן שומשום

רבע כוס קורנפלור

כפית מלח

2 כפות שמן לטיגון

לציר ירקות:

בצל סגול

חבילת פטריות פורטבלו

4 כפות רוטב סויה

4 כפות מירין / יין לבן

2 כפות חומץ אורז

כף ג'ינג'ר מגורד

5 כוסות מים

2 כפות אצות וואקמה / נורי מיובשות (אופציונלי)

להגשה:

צנוניות מגורדות בפומפיה

בצל ירוק

הוראות הכנה

  1. לציר ירקות: קוצצים בצל סגול ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים פטריות חתוכות לפרוסות וצורבים מספר דקות.
  3. מוסיפים את הרטבים ומערבבים. מבשלים מספר דקות.
  4. מוסיפים את המים והאצות ומבשלים כ 40 דקות עד שהציר מצטמצם מעט ומקבל טעמים.
  5. לטופו: חותכים את הטופו לקוביות קטנות ויוצקים מעליו רוטב סויה ושמן שומשום.
  6. מעבירים את הטופו לקערה עם קורנפלור ומלח ומצפים אותו מכל הכיוונים.
  7. מחממים שמן במחבת ומקפיצים את הטופו. מטגנים עד שהוא זהוב לחלוטין.
  8. מגישים את ציר הירקות עם הטופו, ומקשטים עם בצל ירוק וצנונית מגורדת.

את סרטון ההכנה ניתן לראות באינסטגרם. תהנו!

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.