עוגיות שקדים ושוקולד מריר

זמן הכנה
20 דקות
זמן אפייה
15 דקות
זמן בישול
דרגת קושי
קל

מצרכים

מתכון לכ - 20 עוגיות

160 גרם חמאה טבעונית רכה

160 גרם סוכר חום בהיר

רבע כפית מלח

60 גרם רסק תפוחים

180 גרם קמח לבן

100 גרם אבקת שקדים

כפית שטוחה אבקת אפייה

חצי כפית אבקת סודה לשתייה

100 גרם שוקולד מריר ועוד 50 גרם לקישוט

מקלות שקדים לקישוט

הוראות הכנה


1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.

לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.