מתכון לכ - 20 עוגיות
160 גרם חמאה טבעונית רכה
160 גרם סוכר חום בהיר
רבע כפית מלח
60 גרם רסק תפוחים
180 גרם קמח לבן
100 גרם אבקת שקדים
כפית שטוחה אבקת אפייה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
100 גרם שוקולד מריר ועוד 50 גרם לקישוט
מקלות שקדים לקישוט
1. בקערה עם לקקן מערבבים חמאה רכה, סוכר ומלח עד לאיחוד וקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קמח שקדים, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד לאיחוד.
4. מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
5. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
6. מכדררים מהבצק כדורים של 40 גרם (או מכינים כדורים עם כף גלידה) ומסדרים ברווחים גדולים על נייר אפייה.
7. כל כדור מקשטים עם שברי שקדים ושוקולד מריר.
8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן שטוחות וזהובות.