עוגת פאדג' שוקולד

זמן הכנה:
15 דקות
/
זמן אפייה:
35 דקות
/
זמן בישול:
/
דרגת קושי:
קל
פורסם בתאריך:
20.2.2022

מצרכים

מתכון לעוגה בקוטר 20-22

300 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה טבעונית

120 גרם סוכר

400 גרם חלב צמחי

כף חומץ

רבע כפית מלח

250 גרם קמח

15 גרם אבקת אפייה

לגנאש

100 גרם שוקולד

100 גרם שמנת מתוקה טבעונית או קרם קוקוס

לקישוט

תותים

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. ממיסים במיקרו או על באן מארי שוקולד, חמאה, סוכר וחלב.
  3. מוסיפים חומץ ומלח ומערבבים
  4. מוסיפים גם קמח ואבקת אפייה ומערבבים עם מטרפה רק עד שהתערובת אחידה
  5. מעבירים לתבנית ואופים 40-45 דקות. (העוגה צריכה להיות אפויה בשוליים ועדיין רכה במרכז.
  6. לגנאש: ממיסים שמנת מתוקה/ קרם קוקוס עד לבעבוע ויוצקים על השוקולד. מערבבים עם מטרפה.
  7. מצפים את העוגה ומקשטים עם תותים.
  8. מגישים חם!

העוגה במיטבה עד 4 ימים במקרר

:) אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.