אוזני המן שוקולד חלווה

זמן הכנה
שעה כולל קירור
זמן אפייה
12 דקות
זמן בישול
דרגת קושי
בינוני

מצרכים

מתכון ל 12-15 אוזני המן

:לבצק

130 גרם חמאה טבעונית חתוכה לקוביות

290 גרם קמח

30 גרם אבקת קקאו

90 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

1/2 כפית אבקת אפייה

80 גרם רסק תפוחים

למילוי:

חצי צנצנת ממרח חלווה

הוראות הכנה

1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד .2.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר .3.
מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו .4.
לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה וקורצים עיגולים עם קורצן או כוס .5.
6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב
7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה)
8. אופים את העוגיות 12 דקות.
9. לאחר שהעוגיות מתקררות, מזלפים מעליהן פסים מממרח החלווה.

לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.