אוזני המן טבעוניות בציפוי מגנום

זמן הכנה:
שעה כולל קירור
/
זמן אפייה:
15 דקות
/
זמן בישול:
/
דרגת קושי:
בינוני
פורסם בתאריך:
17.3.2022

מצרכים

מתכון ל 12-15 אוזני המן

לבצק:

160 גרם חמאה טבעונית רכה חתוכה לקוביות

310 גרם קמח

90 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

1/2 כפית אבקת אפייה

כפית תמצית / מחית וניל

80 גרם רסק תפוחים

למילוי:

כל ממרח שאתם אוהבים

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם שוקולד לבן

שברי עוגיות

סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה

  1. לבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מערבבים חמאה, קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפייה עד לקבלת פירורי בצק.
  2. מוסיפים רסק תפוחים ווניל ומערבבים רק עד לקבלת כדור בצק אחיד.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים להתייצבות של 30 דקות במקרר.
  4. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  5. לאחר הקירור, מרדדים את הבצק לעובי של כ 2 מ"מ בין שתי ניירות אפייה עם טיפה קמח עליהם, וקורצים עיגולים עם קורצן.
  6. ממלאים באמצע כל עיגול את המילוי וסוגרים לצורת משולש מהודק היטב (אפשר להרטיב עם האצבע את קוטר העיגול כדי לוודא שהבצק לא נפתח באפייה).
  7. מעבירים את העוגיות להקפאה של כ-10 דקות לפני האפייה. (חשוב כדי לשמור שהצורה תשאר יפה אחרי האפייה).
  8. אופים את העוגיות כ 15 דקות עד שהן זהובות.
  9. לציפוי: ממיסים את השוקולדים ביחד. כשהעוגיות לא חמות יותר, טובלים אותן בשוקולד ומקשטים.
  10. שומרים בקירור עד 4 ימים.

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.