עוגת שוקולד אגוזי לוז - טבעונית וללא גלוטן

זמן הכנה
30 דקות
זמן אפייה
זמן בישול
דרגת קושי
בינוני

מצרכים

לתחתית:
130 גרם שוקולד מריר
40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)
100 גרם פצפוצי אורז (או קורנפלקס כשר לפסח)

לקרם אגוזי לוז:
300 גרם קרם קוקוס קר / 250 גרם שמנת מתוקה טבעונית
200 גרם גבינה טבעונית למריחה / גבינת שמנת טבעונית
60 גרם אבקת סוכר
30 גרם אינסטנט פודינג
כפית תמצית / מחית וניל
40 גרם מחית אגוזי לוז (או כל ממרח אחר שיש לכן)

לקישוט:

פירות טריים

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד, ומערבבים עם הממרח ופצפוצי האורז.
  2. משטחים ברינג עם נייר אפייה ומקפיאים ל 15 דקות.
  3. בנתיים מקציפים את קרם הקוקוס או השמנת כ 2 דקות, מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים או כ 2 דקות עד לקבלת קרם יציב.
  4. מחלצים את התחתית מהרינג.
  5. מזלפים את הקרם ומקשטים עם פירות טריים.

מגישים ביום ההכנה

לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.