עוגת לוטוס טבעונית

זמן הכנה
15 דקות
זמן אפייה
45 דקות
זמן בישול
דרגת קושי
קל

מצרכים

מתכון לעוגה עגולה בקוטר 20-22

300 גרם קמח

150 גרם קמח שקדים

300 גרם סוכר

20 גרם אבקת אפייה

300 גרם חלב צמחי

10 גרם חומץ

200 גרם רסק תפוחים

100 גרם שמן

כפית תמצית / מחית וניל

150 גרם ממרח לוטוס מומס

לציפוי:

100 גרם ממרח לוטוס מומס

עוגיות לוטוס קצוצות

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. בקערה גדולה מערבבים קמח, קמח שקדים, סוכר ואבקת אפייה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים: חלב, חומץ, רסק תפוחים, שמן, וניל וממרח לוטוס ומערבבים עם מטרפה רק עד לאיחוד.
  4. משמנים את התבנית ויוצקים אליה את הבלילה.
  5. אופים כ 45 דקות בלי לפתוח את התנור עד שבודקים את העוגה עם שיפוד והוא יוצא חלק.
  6. כשהעוגה מתקררת מחלצים אותה מהתבנית ומקשטים עם ממרח הלוטוס והעוגיות.

העוגה נשמרת עד 5 ימים בקופסא סגורה בטמפרטורת החדר.

את סרטון ההכנה אפשר לראות באינסטגרם. תהנו :)

לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.