עוגת שיש טבעונית

זמן הכנה:
15 דקות
/
זמן אפייה:
40 דקות
/
זמן בישול:
/
דרגת קושי:
קל
פורסם בתאריך:
21.6.2022

מצרכים

מתכון לתבנית אינגליש קייק אחת

210 גרם קמח

40 גרם אבקת שקדים

150 גרם סוכר

8 גרם אבקת אפייה

כפית חומץ

160 גרם חלב סויה / שקדים

110 גרם רסק תפוחים

50 גרם שמן

50 גרם ממרח שקדים (שקדיה)

100 גרם שוקולד מריר מומס

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו.
  2. מערבבים קמח, אבקת שקדים, סוכר ואבקת אפייה בקערה.
  3. מוסיפים לתוך הקערה חומץ, חלב, רסק תפוחים ושמן ומערבבים.
  4. מפצלים את הבלילה לשתי קערות. באחת מוסיפים שוקולד מומס ובאחת ממרח שקדים.
  5. מעבירים חצי מבלילת השוקולד לתוך תבנית עם נייר אפייה, מעליה את כל הבלילה הבהירה ומעליה את יתרת בלילת השוקולד.
  6. יוצרים צורת שיש עם שיפוד או סכין ומכניסים לאפייה (בלי לפתוח את התנור!) למשך 35-40 דקות. אחרי 35 דקות אפשר לפתוח את התנור ולבדוק עם שיפוד אם העוגה מוכנה (בלילה לא רטובה, אלא עם פירורים לחים בלבד)
  7. מצננים וחותכים. העוגה במיטבה עד 5 ימים בטמפרטורת החדר.

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.