פאד קפאו טבעוני

זמן הכנה
זמן אפייה
זמן בישול
דרגת קושי

מצרכים

כמות ל 3 מנות

300 גרם 'בשר' טחון טבעוני

3-4 שיני שום קצוצות

1/2 פלפל אדום חריף קצוץ ( אפשר יותר או פחות בהתאם להעדפה)

עלים מצרור בזיליקום תאילנדי קטן (או בזיליקום רגיל אם אין לכם)

2 כפות שמן זית / קנולה

3 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

כפית שמן שומשום

כוס אורז יסמין / בסמטי

הוראות הכנה

  1. מחממים שמן במחבת ומטגנים כחצי דקה את השום והפלפל החריף
  2. מוסיפים את ה'בשר' הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להזהבה.
  3. מוסיפים סויה, סילאן ושמן שומשום ומערבבים.
  4. מוסיפים בזיליקום, מערבבים ומכבים את האש.
  5. מכינים אורז לפי הוראות ההכנה.
  6. מגישים עם פרוסות של פלפל אדום חריף ופרוסות מלפפון.
לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.